Teasertrailer vrijgegeven van The Battle Of Odessen

BioWare en Lucasfilm hebben vandaag nieuw informatie vrijgegeven over het klapstuk in het verhaal van Star Wars™:The Old Republic™ – Knights of the Fallen Empire.

The Battle of Odessen is vanaf 9 augustus beschikbaar voor Star Wars: The Old Republic-abonnees die in aanmerking komen voor vroege toegang* en vanaf 11 augustus voor alle actieve Star Wars: The Old Republic-abonnees.

In The Battle of Odessen zet Arcann een grootschalige aanval in tegen de Outlander-basis.

De Outlander’s Alliance, nog steeds herstellende van het hoogverraad van SCORPIO, zal de strijdmacht van Arcann moeten verslaan in een wanhopig gevecht dat allesbepalend is voor het lot van het heelal.

Speel en word onderdeel van de strijd die de weg opent naar een gloednieuw avontuur in de recentelijk aangekondigde digitale uitbreiding,Knights of the Eternal Throne, die deze herfst verwacht wordt.

jpg

Star Wars: The Old Republic plaatst jou in de hoofdrol van je eigen Star Wars™-verhaal:

  • Alle spelers van Star Wars: The Old Republic kunnen Knights of the Fallen Empire Chapter 1: The Hunt nu gratis spelen.**
  • Abonnees kunnen na Chapter 1 gratis** spelen tot en met het laatste hoofdstuk, The Battle of Odessen.
  • De hele zomer kunnen spelers meedoen aan het Dark vs. Light-evenement om gave uitdagingen te voltooien, epische nieuwe beloningen te verdienen en keuzes voor de donkere of lichte kant te maken die uiteindelijk het lot van het heelal zullen bepalen. Voltooi het Eternal Level om een unieke companion van de donkere of lichte kant te verdienen, die je zal helpen in toekomstige gevechten!**

Er is nog nooit een beter moment geweest om Star Wars: The Old Republic te spelen!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights