TECMO KOEI EUROPE presenteert hun line up voor E3

E3 beloofd werkelijk een evenement vol spanning en entertainment te worden, want TECMO KOEI Europe, een toonaangevende uitgever van interactieve spelletjes, heeft ons vandaag hun lijst van games aangekondigd die ze zullen tentoonstellen!

  • YAIBA: NINJA GAIDEN Z (voor de PlayStation 3 & Xbox 360 in het voorjaar van 2014): Hier zullen spelers strijden als Yaiba, een cyborg ninja, tegen horden zombies. Hij moet alles op alles zetten om in leven te blijven en zijn wraak te kunnen voltooien. Gesplitst in 2, wordt hij weer tot leven gebracht met cyber-technologie, zwaaiend met zijn ninja zwaard en de mecha wapens in zijn cyborg arm. Begeef je in een gestileerde stripboek waar verbluffende graphics een gek geworden wereld presenteert. Alleen jij kan die hordes van ondoden tegenhouden en het is jouw bereidheid die nodig zal zijn om de klus te klaren.
  • DEAD OR ALIVE 5 ULTIMATE (voor Xbox 360 op 6 september 2013): De nieuwe modus DOA5 Plus zorgt voor de ultieme vechtstijl in DEAD OR ALIVE 5 ULTIMATE en beschikt over nieuwe dynamische levels en nieuwe dodelijke strijders. Je neemt de rol over van jouw favoriete DEAD OR ALIVE-strijder in een intense, actievolle brawler die opgesteld is in opvallende locaties uit de hele wereld. De game bevat nieuwe content die de ervaring uitstrekt en heeft een reeks van single-player modus, online opties met arcade-stijl wedstrijden, toernooien en is rijk aan sociale functies.
  • DYNASTY WARRIORS 8 (voor Xbox 360 op 12 juli 2013): In Dynasty Warriors 8 keert men terug naar de koninkrijken Wei Wu, Shu & Jin. Hier komt men de acties van historische militaire en politieke figuren uit die tijden tegen terwijl ze vechten om de controle over de 3 Koninkrijken van China. Met deze game gaan ze een stap verder door het samenvoegen van tal van replay elementen zoals multi-eindes en extra modi met synergieën tussen actie en game-systemen. Nieuwe verbetering aan de Story Mode, nieuwe scenario’s, nieuwe en terugkerende personages, een prachtig nieuw ontwerp en nog veel meer zorgt ervoor dat de fans een definitieve en ultieme ervaring kunnen opdoen. Baan je een weg naar glorie met de grootste krijgers uit de geschiedenis!
  • ATELIER MERURU PLUS: THE APPRENTICE OF ARLAND (voor PlayStation Vita op 3 september 2013): Deze populaire titel wordt door de beroemde ontwikkelaar STOOT naar de PS Vita gebracht. Met nieuwe elementen van de ruimtelijke ordening aan de RPG en simulatie systeem wordt er een extra diepte en gameplay geleverd in dit anime-stijl avontuur. Daarnaast worden extra content en functies verpakt met nieuwe kostuums bij inbegrepen. Nieuwe eindes en een DLC van de PS3-versie geeft de fans de kans om te zien wat er zich ontvouwt in dit 3de en laatste hoofdstuk van de Arland-serie.
  • TOUKIDEN (voor PlayStation Vita in het 4de kwartaal van 2013): Het neemt de deskundigheid van Tecmo Koei mee in een historisch thema van games en een uitgebreide fantasiewereld die beïnvloed wordt door historische en traditionele Japanse elementen. Ontwikkeld door dezelfde studio, Omega Force, die de befaamde Dynasty Warriors-serie heeft gemaakt en werpt spelers in de rol van een demon-bestrijdende Slayer. Spelers zullen vanuit de Utakata Village hoofdkantoor hun quests starten om monsterlijke en dodelijke Oni (demonen) te vernietigen voordat ze de kans krijgen om de mensheid te vernietigen

TECMO KOEI hun stand staat in de West Hall, Stand #4700

Het artistieke samenwerkingsproject van “cyber ninja zombie snijden” tussen gerenommeerde ontwikkelaars zoals Team NINJA en comcept’s Keiji Inafune, Yaiba: Ninja Gaiden Z, zal bij de hand liggen en speelbaar zijn als het middelpunt van een diverse line-up van titels over meerdere platforms. Daarnaast zal TECMO KOEI’s fan favoriete franchises DEAD OR ALIVE en Dynasty Warriors  hun triomfantelijke terugkeer maken met interessante nieuwe eigenschappen.

Naast de hands-on demo’s van de geselecteerde titels, zullen de belangrijkste leden van Team NINJA en andere TECMO KOEI divisies aanwezig zijn voor geplande media-afspraken

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights