The Bureau: XCOM Declassified beschikbaar!!!

Wie het nog niet heeft opgemerkt en er nog niet van kunnen genieten heeft moet niet te lang meer aarzelen!

Waarop vraag je?

Nou 2K & 2K Marin, de makers van Bioshock 2, hebben eindelijk hun nieuwe titel uitgebracht

THE BUREAU: XCOM DECLASSIFIED

Dit voor de :

  • Xbox 360
  • PlayStation 3
  • Windows PC

Het is een uitdagende en onderscheidende mix van het strategie -en actiegenre welke een uitdagende, tactische shooter aanbiedt die “de naam XCOM waardig is” met een verfrissende:

  • Inhoud
  • Originaliteit

“In 2012 heeft Firaxis’ XCOM: Enemy Unknown de weg gebaand voor het merk XCOM, dat een belangrijk onderdeel is van het groeiende portfolio van 2K.“Vandaag plaveit The Bureau: XCOM Declassified de weg voor verdere expansie van het geliefde XCOM universum.”

aldus Christoph Hartmann, president van 2K.

Het speelt zich af in 1962. Dit is wanneer de Koude Oorlog zich op zijn hoogtepunt bevind.

Hierin wordt het verhaal vertelt van de oorsprong van de clandestiene XCOM organisatie en de geheime oorlog die ze voeren tegen een mysterieuze vijand en haar inspanningen om de waarheid over de buitenaardse bedreigingen te verbergen.

Het biedt een heel nieuwe ervaring met de klassieke XCOM formule om spelers uit de bekende almachtige  positie van strategiegames te halen en ze in de schoenen van een echte commandant te zetten, in het heetst van de strijd.

Jij speelt als William Carter en commandeert jouw mannen aan de hand van de “Battle Focus” voor het in real-time ontwikkelen en uitvoeren van slimme en tactische plannen.

Elke commando kan het verschil betekenen tussen leven en dood!

The Bureau: XCOM Declassified eist tactisch denkvermogen en intelligent spel, en beloont spelers met echte uitdagingen en reële consequenties. Met permadeath voor de squad mates en de gespannen besluitvorming waar XCOM games bekend om staan, blijft The Bureau trouw aan zijn oorsprong terwijl spelers toch een nieuwe manier krijgen om de wereld van XCOM te ervaren.”

aldus Morgan Gray, development director bij 2K Marin.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights