The Hidden Secrets DLC Assassins Creed III

De eerste DLC onder de titel Hidden Secretds is nu verkrijgbaar  dankzij de Season Pass van Assassins Creed III.

Deze vind je terug op PC , Xbox 360 (2400 Microsoft Points) & Playstation 3 (€29,99).

voor Nintendo Wii U zal deze later beschikbaar zijn

The Hidden Secrets voor Assassin’s Creed III biedt drie extra missies waaronder:

  • the Lost Mayan Ruins,
  • the Ghost of War
  • en a Dangerous Secret.

Goed voor een extra uur gameplay neemt het spelers mee van de Maya piramides tot de woeste zee. Elke succesvolle missie wordt beloond met in-game wapens.

Spelers ontvangen ook:

  • Twee single player kostuums waaronder het Captain of the Aquila uniform en een traditioneel Koloniaalse Assassin outfit
  • Twee multiplayer personages waaronder de gevreesde Redcoat en de dodelijke Sharpshooter

De Assassin’s Creed III SeasonPass biedt gamers, in bezit van de originele game, toegang tot alle vijf aankomende DLC packs waaronder The Hidden Secrets.

De SeasonPass biedt meer dan 25% korting op de totaalprijs van alle aankomende DLC.

AC3 hidden secrets logo

Komende Assassin’s Creed III downloadable content bevat “The Tyranny of King Washington,” een compleet nieuwe single player campagne verspreid over drie verschillende content packs dat spelers een alternatief verloop van de Amerikaanse Revolutie laat ervaren.

Het jaar is 1783. De Amerikaanse Revolutie is voorbij, maar de echte strijd is net begonnen en George Washington heeft zich in een bui van blinde machtswellust tot koning gekroond. Het is nu aan onze held Connor om de tiran van zijn troon te stoten en het land te bevrijden.

Naast deze nieuwe single player ervaring bevat de Assassin’s Creed III downloadbare content nieuwe mappen en personages voor een nog meer uitgebreide multiplayer ervaring  in het komende “The Battle Hardened” pack.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights