The Rock wordt het gezicht van WWE 2K14

2K heeft de cover  art voor WWE 2K14 vrijgegeven en heeft ons zo laten zien dat ze ons WWE Superster hebben kunnen krijgen. Dit is niemand anders dan

 

DWAYNE “THE ROCK” JOHNSON

De albumhoes weerspiegelt lichamelijkheid en handtekening in-ring vorm van The Rock. Daarbovenop heeft 2K onlangs een ‘wedstrijd van de consument’ gehouden voor de gelegenheid om alternatieve cover artwork te creëren om deze zo op te nemen met de WWE 2K14  Retail exemplaren.

“Ik ben buitengewoon dankbaar om te worden gekozen voor de cover van WWE 2K14 en te dienen als de eerste cover Superster onder leiding 2K’s. Ik wil dat de cover van WWE 2K14 aan de mensen een elektrisch gevoel geeft. Ik wil het kunstwerk doen opvallen en een nieuwe standaard voor alle WWE video games van 2K integreren, zowel vandaag als in de toekomst. “

  aldus The Rock, een van de meest erkende Supersterren in de WWE geschiedenis.

Alom beschouwd als een van de grootste WWE Supersterren aller tijden, The Rock – een derde-generatie concurrent die in de voetsporen van zijn vader en grootvader gestapt is- steeg naar mainstream bekendheid in zowel de tag team en singles actie tijdens de late jaren 1990 als onderdeel van het bedrijf dat hoog aangeschreven is”Attitude Era.”

Zijn indrukwekkende cv heeft momenteel

  • 8 WWE Kampioen titels
  • Verscheidene WCW Kampioen titels
  • Intercontinentaal Kampioen
  • WWE Tag Team Kampioen

In de afgelopen jaren, keerde The Rock terug naar WWE en spoorde diverse historische momenten, waaronder een overwinning op 27 januari 2013, via CM Punk bij Royal Rumble, van de WWE Championship – zijn eerste WWE kampioenschap in meer dan tien jaar. Hij was laatst in de ring tijdens WrestleMania 29 op 7 april 2013, die zag The Rock in actie tegen zijn aloude rivaal, John Cena.

“WWE 2K14 is een nieuw tijdperk van de vermaarde WWE videogame franchise, een combinatie van handtekening gameplay met 2K’s inzet voor authenticiteit. The Rock belichaamt een 2K cover Superstar. Zijn geloofsbrieven zijn van wereldklasse, en dat is iets wat wij nastreven vast te leggen op zowel de cover en in de video game. “

 zei Chris Snyder, Senior Director of Marketing at 2K.

2K heeft onlangs een originele cover artwork wedstrijd aangekondigd, waar een gelukkige fan zijn of haar kunstwerk vereeuwigd als een alternatieve cover verspreid binnen WWE 2K14 retail kopieën zal hebben. Om wedstrijdinzendingen in te dienen, zullen consumenten gebruik kunnen maken van Twitter om hun beelden te bevorderen en dit met Hashtag # WWE2K14Cover opgenomen in hun tweets.

Aankoop is niet verplicht. Momenteel open voor legale inwoners van de 50 Amerikaanse en DC, minstens 18 jaar oud. Wedstrijd eindigt om 23:59:59 ET op juli 23, 2013.

2K’s line-up van de belangrijkste sport simulatie titels breidt het bedrijf uit met de eerste release van de befaamde WWE videogame franchise, WWE 2K14.

Ontwikkeld door Yukes voor de

  • Xbox 360
  • PlayStation 3

The Rock 2

WWE 2K14 is nog niet beoordeeld door de ESRB en is momenteel gepland voor een release op 29 oktober 2013 in Noord-Amerika en 1 november 2013 internationaal.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights