THE SETTLERS® ONLINE VIERT PASEN MET EEN GLOEDNIEUW EVENEMENT

Ubisoft en Blue Byte heeft  in hun  browser-based strategiegame The Settlers Online uitpakt met een spannende paasevenement.

De ver uitgestrekte spelwereld zat voortaan even vol zitten met een nieuwe grondstof namelijk paaseieren.

Er zijn acht verschillende avonturen dat je kon spelen en je moest proberen zoveel mogelijk paaseieren te verzamelen om deze dan in te ruilen in het warenhuis. Zo had je dan toegang tot nieuwe gebouwen om grondstoffen te maken of je kon deze dan gebruiken voor wat decoratie werk.

Voor dit paasevenement was er ook een nieuw gebouw bij namelijk: het Drijvende Huis. Dit huis naar wat de naam verluidt kon enkel en alleen op het water gebouwd worden en er konden 40 Settlers zich in het huis vestigen in de eerste level en deze kon je nog upgrade tot level vijf. Er kwamen ook 2 paaspersonages aan te pas: de Veteraan  hielp mensen bij hun veldslagen en had heb je nog de Ervaren Ontdekker  en deze knaap zorgt ervoor dat nieuwe gebieden sneller ontdekt werden.

The Settlers Online is ontworpen door Ubisoft Blue Byte. De game combineert de spelelementen van The Settlers-franchise met splinter nieuwe onderdelen tot een solide, web-based browsergame.

Als je heet spel wilt spelen kan je een nieuwe stad oprichten en zich aansluiten bij de ander spelende mensen die deze game spelen. Richt of join bij gildes, verhandel grondstoffen en ontvang nieuwe bonussen door elkaar te helpen om een machtig koninkrijk te creëren.

Doe mee en speel vandaag nog gratis The Settlers Online

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights