Titanfall onthuld!

EA & Respawn Entertainment, een onafhankelijke videogame ontwikkelaar, hebben de handen in elkaar geslaan en hebben aan de wereld het debuut van hun creatie onthuld!

Gemaakt door een van de co-makers van Call of Duty en andere belangrijke ontwikkelaars achter de Call of Duty franchise presenteren ze ons

TITANFALL

Het is een van de meest langverwachte games die op de E3 onthuld werd. Al bijna 3 jaar was deze creatie gehuld in een mysterie.

De visionairs bij Respawn hebben zich laten inspireren door hun bewezen ervaring in het first-person actie game genre en bouwen voort op die stamboom door het nemen van een nieuwe benadering in game design en het creëren van een geheel nieuw universum met Titanfall.

Verscheurd in een oorlog, zullen de spelers de vrijheid hebben om te kiezen tussen vechten als elite aanvalspiloten of behendige, zwaar gepantserde, 24-voet lange Titans.

“Het is een spannende tijd in de industrie en het voelt als de perfecte tijd om Titanfall te onthullen. Onze passie bij Respawn is spelen en we zijn gericht op het brengen van iets spannends voor de aftrap van de volgende generatie van software. “

aldus Vince Zampella, a Co-Creator of Call of Duty and Co-Founder of Respawn Entertainment.

De game dompelt spelers onder in een conflict tussen de Interstelaire Manufacturing Corporation en de Militie van Elite Piloten. Met de mogelijkheid om heen en weer te schakelen tussen piloot en Titan, hebben spelers de vrijheid om hun tactiek te veranderen om te vliegen, aan te vallen of te ontsnappen, afhankelijk van de situatie.

Titanfall Game Director Steve Fukuda voegde eraan toe:

“Naast het inbrengen van de multiplayer-ervaring met filmische smaak, hebben we fundamentele strijd en beweging in het genre herbedacht. Titanfall is uniek op de manier waarop het de nadruk legt van 2 drastisch verschillende en nieuwe manieren van bewegen en vechten in een first-person shooter. Het snijpunt van de 2 is een groot deel van wat Titanfall haar iconische identiteit geeft.

Beschikbaar vanaf de lente in 2014 voor Xbox One, PC, Xbox 360.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights