Tom Clancy’s Ghost Recon : Wildlands nu verkrijgbaar!

Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands, de grootste action-adventure open world game ooit gecreëerd door Ubisoft, is nu verkrijgbaar voor PlayStation® 4, Xbox One en Windows PC.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is een militaire shooter, ontwikkeld door Ubisoft Parijs*, die van begin tot einde speelbaar is in singleplayer of met 4 spelers in coöp.

Spelers voltooien missies op de manier die zij willen en zien hoe de wereld op hun acties reageert. Sluip ’s nachts rond, val vijandelijke kampen bij dageraad binnen of werk samen om meerdere vijanden met één gesynchroniseerde actie neer te halen.

Elke keuze heeft een gevolg, waardoor spelers moeten improviseren en hun snode plannen moeten aanpassen om te kunnen slagen.

In Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands ontdekken spelers een fictief Bolivia in de nabije toekomst, waarin ze de taak krijgen met alle nodige middelen een einde te maken aan het Santa Blanca drugskartel.

Achter vijandelijke linies sporen ze doelwitten op en ontdekken ze nieuwe informatie, door gebruik te maken van meer dan 60 voertuigen, waaronder auto’s, motorfietsen en helikopters.

Om het kartel neer te halen moeten ze zich een weg banen naar El Sueño, Santa Blanca’s meedogenloze leider.

Dit kan enkel door elke schakel één voor één neer te halen en allianties tussen drugsbaronnen en de corrupte overheid te verbreken.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights