TONY HAWK’S PRO SKATER 1 EN 2 VOEGT NIEUWE PRO-SKATER-STERREN TOE AAN REMASTER

De Tony Hawk’s Pro Skater-franchise zette in de jaren 90 zijn stempel op de videogamewereld met de beste pro-skaters uit die tijd.

Deze traditie krijgt een vervolg op 4 september 2020 met de lancering van Tony Hawk’s™ Pro Skater™ 1 and 2, waarin enkele van de meest vooraanstaande pro-skaters van nu – Nyjah Huston, Leo Baker, Leticia Bufoni, Aori Nishimura, Lizzie Armanto, Shane O’Neill, Riley Hawk en Tyshawn Jones – worden toegevoegd aan de line-up van originele skaters.

Hoewel sommige van de nieuwe pro’s al verschenen in eerdere Tony Hawk’s Pro Skater-games, zullen ze in Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 voor het eerst hun grinds, ollies en kickflips uitvoeren in de eerste twee games van de franchise.
Bovendien heeft Activision vandaag aangekondigd dat deze nieuwe toptalenten hun eigen, kenmerkende trucs met zich mee zullen brengen.
Dit wordt vormgegeven in full HD en is terug te zien in alle levels en game-varianten waar de fans zo van houden. Bekijk hier wat coole gameplaybeelden die de nieuwe skaters in actie tonen.

Fans kunnen Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 nu pre-orderen voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de Xbox One-familie van Microsoft, inclusief de Xbox One X, en pc via het Epic-platform.

Wie de game digitaal pre-ordert krijgt op 14 augustus 2020 toegang tot de Warehouse-demo, dus ruim voordat de game officieel wordt gelanceerd.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 levert remasters van de eerste twee games in de Tony Hawk-franchise.

De game bevat de originele levels, old-school tricks en andere dingen waar de fans van smulden, om de gameplay zo nog interessanter te maken.

De game bevat ook geliefde features uit andere delen van de originele franchise, dus niet alleen de eerste twee delen, inclusief revert, lip tricks, wall plants en originele multiplayer-modes.

Zo kun je het online met vrienden op dezelfde tv spelen. Ook Create-A-Park en Create-A-Skater keren terug.

De Create-A-Park-mode biedt dit keer toegang tot een uitgebreide editor die nieuwe aanpassingen mogelijk maakt. Met de Create-A-Skater-mode kunnen spelers hun zelfgemaakte parken online delen met vrienden en hun skaters op verschillende manieren customizen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights