Trailer Metro Last Light : The Model – survivor story

Gewend aan een carrière als verwend fotomodel en lid van de jetset (dat laatste steeds meer), kwam ze terecht in een wereld vol duisternis, waar beroemd zijn nog minder dan niets is. Om te kunnen overleven begon ze met haar lichaam te verkopen, maar nu maakt ze pantsers voor Rangers en is ze een trotse en intens onafhankelijke vrouw.

Ze werd in een nederig gezin geboren en was de middelste van vijf dochters. Er werd van haar verwacht dat ze voor haar jongere zusjes zorgde en ze was eraan gewend dat haar oudere zussen, die meer zelfvertrouwen hadden, alle aandacht trokken. Maar toen ze 15 was werd zij, en niet haar zussen, op een gezinsuitje buiten de stad door een scout van een modellenbureau aangesproken. In een wereld van modeshows en dure contracten was ze miljonair voordat ze 18 werd. Toen ze 20 was, was ze de lange dagen en het eindeloze gereis zat. Ze wilde steeds meer in de watten gelegd worden, steeds meer luxe hebben en uiteindelijk weigerde ze nog langer te werken.

Het modellenbureau liet haar als een baksteen vallen, maar ze was beroemd in de hele Russische samenleving en de eerste jaren liet ze zich van het ene feestje naar het andere feestje rijden en verkwistte haar hele rijkdom. Het gezin dat ze achtergelaten had, zag ze nauwelijks nog. Ze ontdekte dat er meer dan genoeg mannen waren die voor haar de dingen wilde kopen die ze hebben wilde en uiteindelijk trouwde ze met een van hen. Hij was een zeer invloedrijk man met een wrede reputatie en een duister verleden, die haar in alles haar zin gaf.

METRO_Survivors_TheModel (2)

In de limousine belde ze haar echtgenoot. Ze was bang geworden door de geruchten over de bommen en raketten, maar ze wist zeker dat hij wist wat ze moesten doen. Hij nam de telefoon op bij de ingang van een bunker aan de rand van de stad, en gaf haar op een minachtende toon, die haar als een mokerslag trof, te kennen dat ze het deze ene keer misschien zelf maar moest oplossen. Haar lijfwachten wisten haar de Metro in te krijgen voordat de raketten insloegen, maar vanaf het moment dat de deuren van het station sloten, was het duidelijk dat ze niets meer met haar te maken wilden hebben. Er waren daar vrouwen die haar aan haar zussen deden denken, maar hun ogen waren gevuld met een bittere triomf toen ze zagen hoe het rijke meisje nu vernederd was. Geld en beroemdheid betekenden niets meer, ze was echt helemaal alleen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights