Trials Evolution: Gold Edition review

De intussen Xbox 360 Arcade klassieker & zijn opvolger , die hebben we al intussen kapot gespeeld tot het roest op onze velgen stond, en de littekens van valpartijen als chick-magneten op onze torso virtueel gebrand staan.
Nu is het aan de beurt van de PC gamers om deze genade te ondergaan van de stunttijden in Trials Evolution : Gold Edition , bestaande uit Trials HD & Trials Evolution.
Vol Loopings, explosieven, stunts, nek breken , en de kenmerkende track editor staan  synoniem voor Trials.
We hebben er genoeg op zitten vloeken!

Besturing :

Simpel uitgebouwde controle die je toch de nodige frustratie weten te geven :
Gas geven en op tijd weten op die rem te duwen, en balanceren ….easy right ? NOT !
Op Xbox 360 hadden we intussen al de besturing met een controller onder de knie, maar op PC bleek deze toch wel wat aanpassing van ons te eisen.
Trials-Evolution-Gold-Edition-Single-Player-21-1152x648

Merkbaar is ook dat Ubisoft Shanghai van deze Xbox 360 versie een PC port had gemaakt en dus hier en daar enkele bugs konden zichtbaar zijn waardoor we toch snel de nood hadden aan een echte goeie getrouwe Xbox 360 controller.

Grafics :

Trials is er ene uit onze favoriete lijst der goddelijke games en dus dachten we : kan deze op grafisch vlak de Xbox  360 versie overtreffen ?

trials-evolution-gold-edition-screenshot-3

we merken soms enkele frame rate droppings die als een doorn in het oog bleken te zijn waardoor een parcours reboot als enigste oplossing kon dienen.

Speelduur

Trials Evolution Gold geeft je toch de nodige speelduur.

Wij waren in de latere levels enkele vele uurtjes kwijt.

Beide Trials: Evolution & Trials HD, geven je de nodige uurtjes stressen.

trials-evolution-gold-edition-pc-soundtrack-cd-gold-bike-royal-rider-artwork

En nadien kan je nog een reeks aan gratis tracks downloaden of gewoon aan de slag gaan met je eigen track. De fun stopt dus werkelijk nooit !

Meer nodig ?

Multiplayer :

We danken ook de Ubisoft goden voor deze knal gekke Multiplayer , die je Local & Online kan ervaren met je vrienden.

Met een Keyboard zal het misschien niet zo gemakkelijk worden, maar toch een aanrader als je wat wil rotzooien online en lachen met elkaars valpartijen.

Conclusie

Een beetje een korte review :

trialsevolutiongoldedition_616Maar we moeten ook toegeven, wie de Xbox versie heeft kan in de pc versie niets nieuws vinden.

Simpele en uitdagende , frustrerende uitdagingen , die je extra portie frustratie geven door frame drops en zeker als je op een klavier speelt kan dit lekker irritant worden.

wie Trials nog niet heeft ervaren (bv Playstation spelers ) kan deze Trials maar snel beter in huis halen ! en merken wat de Xbox 360 spelers zo geniaal vinden aan Trials.

2 games voor de prijs van  1 aan een zeer scherpe prijs : daar kan je het zeker niet voor laten en daarom geven wij Trials Evolution toch een denderende score van :

7,9/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights