Twee puzzelgame-legendes komen weer bij elkaar in Puyo Puyo Tetris 2

Vanaf 8 december kunnen spelers weer naar hartenlust puzzelen met blokken en bolletjes in Puyo Puyo™ Tetris ® 2 voor de Nintendo Switch en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox Series X, en PlayStation®4, terwijl de PlayStation®5-versie eind 2020 verschijnt!

Stapel de vallende blokken en bolletjes zo slim mogelijk om kettingreacties en combo’s te vormen in de ultieme combinatie van twee puzzelgame-legendes! Pre-order de game nu en verheug je alvast op de dimensies en gloednieuwe werelden die je eind dit jaar kunt verkennen. Begin 2021 kunnen pc-spelers ook in de puzzelpret delen, want dan verschijnt de game op Steam.

In de Adventure-mode van Puyo Puyo Tetris 2 beleven spelers een gloednieuw, hilarisch verhaal vol maffe personages, terwijl ze in Skill Battle speciale item-cards kunnen gebruiken om nieuwe strategieën te ontwikkelen. Lees snel verder voor meer nieuws!

In de gloednieuwe Skill Battle-mode van Puyo Puyo Tetris 2 kun je je strategie een boost geven en je team versterken met dit pakket van acht zeldzame Item Cards – inclusief drie speciale kaarten met items uit de Sonic the Hedgehog-serie! Dit pakket is exclusief voor de Puyo Puyo Tetris 2 Limited Edition.

Meer legendarische gevechten? Reken maar!

Puyo Puyo Tetris 2 levert wederom een perfecte mix van Puyo Puyo™, één van de populairste gamemerken in Japan, en Tetris®, één van de beroemdste videogame-franchises ter wereld.
Puyo Puyo Tetris 2 levert een unieke crossover-ervaring met verslingerende puzzeluitdagingen, een schat aan content en volop charme voor spelers van alle leeftijden. Puyo Puyo Tetris 2 bouwt voort op de verslavende gameplay van zijn voorganger met leuke nieuwe modes die spelers weer eindeloos de Puyo’s en blokken laten droppen, in hun eentje of met vrienden, offline en online!

Geniet van zowel terugkerende als gloednieuwe modes:

  • Keer het tij van de strijd in een oogwenk: De gloednieuwe Skill Battle-mode introduceert dynamische, op personages gebaseerde vaardigheden en Item Cards waarmee je je team kunt versterken en het tij van de match razendsnel kunt keren!
  • Red een wereld of twee in een spectaculair nieuw avontuur: Reis door verschillende dimensies met de even schattige als maffe cast van zowel terugkerende als nieuwe personages en geniet van een nieuw verhalend avontuur in de werelden van Puyo Puyo en Tetris!
  • Online en beter dan ooit: De verbeterde online-modes bieden toegang tot competities in game-specifieke divisies, Free Play tot vier spelers, online-klassementen en nog aan te kondigen extra’s!
  • Vele manieren om te spelen: De vele spelvarianten bieden tot vier spelers steeds weer iets nieuws, inclusief Versus, Fusion, Swap, Party en Big Bang. Competitieve spelers en nieuwkomers zullen daarnaast ook genieten van Tournament en Lessons! Meer details over deze modes worden op een later moment onthuld, dus houd het nieuws in de gaten!
  • En er is meer op komst: Na de lancering zal er nog heel wat DLC verschijnen, daarover wordt later meer bekendgemaakt!

Ondersteuning van Xbox Series X Smart Delivery & PS4-upgrade

Puyo Puyo Tetris 2 ondersteunt Xbox Series X Smart Delivery direct bij de lancering, zodat spelers de game maar één keer hoeven te kopen om hem op hun favoriete Xbox-console te kunnen spelen. Spelers die de PS4™-versie digitaal aanschaffen in de PlayStation™Store of de fysieke versie bij een retailer kopen vóór de lancering van de PlayStation®5, kunnen de PS5™-versie wanneer deze verschijnt zonder extra kosten spelen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights