Tweede F1® 2020 Podium Pass-serie is gearriveerd

Met de lancering van de F1® 2020 Podium Pass Series Two kunnen spelers vanaf vandaag 30 nieuwe levels aan gratis content en VIP-content ontgrendelen. Daaronder bevinden zich exclusieve podiumvieringen en -poses, nieuwe liveries, racepakken, helmen, handschoenen en badges.

Spelers die de Podium Pass VIP aanschaffen kunnen 10.000 virtuele credits terugverdienen om later Series Three mee aan te schaffen of items in de in-game Store mee te kopen.

Spelers kunnen de extra items ontgrendelen door te presteren in hun favoriete game-modes. Aan het eind van iedere race ontvangt de speler XP die helpt het volgende level met content te ontgrendelen.

Deze cosmetische content, inclusief items die bijdragen aan het We Race As One-initiatief van Formula 1®, biedt spelers nog meer mogelijkheden om coureurs en wagens naar eigen smaak aan te passen. Spelers met VIP krijgen ook toegang tot extra in-game-uitdagingen die hen helpen content te ontgrendelen.

Eerder deze week verscheen de eerste Sports Update voor F1® 2020, waarmee zes van de tien wagens werden aangepast om de nieuwste sponsors te vertegenwoordigen. Deze lopen uiteen van de #WeRaceAsOne-messaging en het bijbehorende logo, tot specifieke updates als Alfa Romeo’s ‘50 Years Sauber’-branding.

Daarnaast is de update goed voor diverse fixes en optimalisaties.

F1® 2020 is nu verkrijgbaar voor het PlayStation®4, de Xbox One, inclusief de Xbox One X, Windows-pc (dvd en via Steam) en Google Stadia.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights