Tweede Ubisoft Heroes-serie onthuld, eerste serie nu verkrijgbaar

De eerste Ubisoft Heroes-serie, een gloednieuwe reeks Chibi Figurines geïnspireerd door helden uit de verschillende werelden van Ubisoft, is vanaf nu onder meer verkrijgbaar op de Ubisoft Store.

Daarnaast wordt de collectie op 27 oktober uitgebreid met een tweede serie. Fans die de tweede serie van de Ubisoft Heroes-collectie alvast willen pre-orderen, doen dit via store.ubi.com/nl/ubisoft-heroes.


De tweede Ubisoft Heroes-serie bevat vier iconische karakters:

 • Eivor, de toegewijde en zelfverzekerde leider van een Viking-clan uit Assassin’s Creed Valhalla, is niet bang om te sterven voor het volk.
  Ondanks de grote liefde voor de clan is Eivor een eenling.
  Gedreven door de droom om te bewijzen hoe moedig hij/zij is, geeft Eivor er daarom de voorkeur aan om alle taken en risico’s op zich te nemen.
  De mannelijke versie van Eivor toont een heldhaftige leider die klaarstaat om te strijden voor zijn clan.
  De vrouwelijke versie van Eivor toont dan weer een onoverwinnelijke krijger na een intense strijd met een enorme schat als beloning.
 • De King of Hearts Chibi, geïnspireerd door een van de verzetsmaskers in Watch Dogs Legion, moedigt DedSec-rekruten aan om zich aan te sluiten bij het verzet.
  Dit masker is gemodelleerd naar de echte schedel van koning Richard III, die een aantal jaar geleden is teruggevonden.
  De Dedsec Coronet Limited Edition heeft dezelfde uitstraling, maar bevat toegevoegde LED verlichting en is exclusief verkrijgbaar op de Ubisoft Store.
 • De Panda laat al zeven edities van Just Dance zijn beste moves zien en is uitgegroeid tot het meest iconische karakter van de Just Dance franchise.
  Hij verscheen voor het eerst in het nummer ‘Timber’ van Pitbull ft. Ke$ha in Just Dance 2014 en sindsdien swingt hij de pan uit als coach bij onder andere ‘I Gotta Feeling’ van The Black Eyed Peas en onlangs nog bij ‘Con Calma’ van Daddy Yankee Ft. Snow.

Tevens kondigt Ubisoft een samenwerking aan met Baccarat, de meest prestigieuze kristalproducent ter wereld.

Om de release van de eerste Ubisoft Heroes-serie te vieren, creëerde Baccarat een unieke handgemaakte Ezio Auditore Chibi van blauw kristal.

Alle Assassin’s Creed-fans krijgen de kans om deze exclusieve Chibi te winnen door een van de vijf gouden tickets te vinden bij aankoop van een Chibi uit de eerste serie.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights