Twin Mirror is verkrijgbaar vanaf 1 december 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en pc

DONTNOD Entertainment is verheugd om aan te kondigen dat Twin Mirror op 1 december wordt gelanceerd op PlayStation 4, Xbox One en Windows-pc via de Epic Games Store.

Pre-orders zijn vanaf vandaag beschikbaar in de Epic Games Store en iedereen die de game pre-ordert, ontvangt de originele Twin Mirror soundtrack als een digitale pre-orderbonus.

Om deze aankondiging te vieren, deelt DONTNOD een nieuwe gameplay-trailer met daarin hoofdpersoon Sam Higgs.

Als voormalig onderzoeksjournalist heeft Sam Higgs meerdere analytische vaardigheden ontwikkeld die in het spel worden vertegenwoordigd door de Mind Palace, een plek waar spelers meerdere aspecten van zijn persoonlijkheid zullen ontdekken.

Dankzij de unieke gameplay mechanics die het verhaal ondersteunen, is Sam’s Mind Palace een veilige ruimte waar de hoofdrolspeler zichzelf kan zijn zonder druk of oordelen. Spelers kunnen het verleden van Sam induiken en getuige zijn van zijn herinneringen tijdens flashback-sequenties.

Sams Mind Palace speelt ook een centrale rol in zijn zoektocht naar de waarheid. Spelers zullen de omgeving kunnen bestuderen en aanwijzingen kunnen verzamelen om meerdere scenario’s te simuleren om de gang van zaken af te leiden of de belangrijkste keerpunten van het verhaal te voorspellen.

Sam wordt geconfronteerd met dramatische gebeurtenissen uit zijn verleden en verliest geleidelijk de controle over zichzelf. Hij ontdekt ook al snel dat de Mind Palace hem niet echt helpt zijn angsten onder ogen te zien of opnieuw contact te maken met zijn vrienden.

Dat is het moment waarop de Double in het spel komt, een personage dat alleen Sam kan zien met een meer empathische en sociale voorstelling van zichzelf. Sam kan altijd op deze bondgenoot vertrouwen om hem door sociale interacties te leiden en door een samenleving te navigeren die singulariteit soms afwijst.

Twin Mirror wordt de eerste titel die DONTNOD zelf zal uitbrengen en wordt samen geproduceerd met Shibuya Productions. De digitale pc-versie van de game zal een jaar exclusief verkrijgbaar zijn via de Epic Games Store. Voor de PlayStation 4- en Xbox One-versies van de game werkt DONTNOD opnieuw samen met BANDAI NAMCO Entertainment.

In deze psychologische thriller keert Sam Higgs terug naar Basswood, zijn jeugdstad, voor de begrafenis van zijn beste vriend. Het wordt al snel duidelijk dat deze kleine stad in West-Virginia talloze duistere geheimen heeft. De voormalige onderzoeksjournalist zal zijn deductieve vaardigheden gebruiken om de mysteries rond de stad en haar inwoners bloot te leggen. Als hij oog in oog komt met zijn verleden, wordt Sam verscheurd tussen zijn zoektocht naar de waarheid en zijn verlangen om opnieuw contact te maken met familieleden. Wie kan hij echt vertrouwen?

Twin Mirror wordt op 1 december digitaal uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De digitale pc-versie is een jaar exclusief verkrijgbaar in de Epic Games Store.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights