Twisted Pixel Bundel Sale

Elk voor elk, een pareltje op zijn eigen, bood Twisted Pixel ons een creatie aan waar we vele plezier aan hebben mogen beleven :

  • Comic Jumper
  • Splosion Man
  • MS Splosion Man
  • & The Maw

Nu voor 1 prachtige prijs en 1 prachtige Bundel voor een  800 Microsoft Points

Snel haasten is de boodschap want deze deal is maar slechts tijdelijk.

Background_Bundle_logos

Elk van deze grappige en originele Arcade game wist tal van Awards te verdienen en we kijken dan ook vol spanning uit naar Twisted Pixel’s nieuwe komende Arcade Game : Lococycle.

Boxart_SplosionManIn Splosion Man volgen we het verhaal van een cake loving creatie der wetenschap die uitbreekt en erop los weet te spatten , dit terwijl de wetenschappers er alles aan doen om deze Nucleaire schepsel te stoppen en te verstaan.

Splosion Man was trouwens een instant hit en kwam ook samen met Limbo & Trails HD op 1 retailer disk in de winkels voor slechts 29 euro.Screen_SM

Boxart_MsSplosionManLater kwam er ook de onverwachtse sequel waarin zijn vrouwelijke tegenhanger verzot was van schoenen en zelfs haar hubby wou bevrijden van de wetenschappers, die erin wisten te slagen manlief op te sluiten door zijn cake obsessie tegen hem te gebruiken.

Ms Splosion Man ging dan ook als een echte krijger door tal van puzzels en kreeg wat ze uiteindelijk verlangde…

Boxart_ComicJumperComic Jumper volgt het verhaal van een stripheld met als sidekick een grofgebekte ster die op zijn T-shirt kleeft.

Comic Jumper word plots werkloos wanneer zijn stripverhaal word opgedoekt en dus beslist ons held dan maar als hij verder carrière kan maken in andere stripverhalen, die hilarisch zijn tot gevolg en een leuke eerbetoon aan de verschillende stijlen geven.

Screen_CJ

En last but not least is er ook nog The Maw, Twisted Pixel’s eerste IP (Interactive Play) die ooit het daglicht zag.Boxart_Maw

In een Futuristische universum vinden we Frank & The Maw terug, 2 aliens die het toch wel goed met elkaar weten te vinden.

The Maw is een met een purper cyclops Alien en lange tanden.

Beiden gevangen door de Galactic Bounty Hunters.

Voor totaal onbekende redenen is het ruimteveer waarop ze gevangen gehouden werden neergestort, op een Planeet ver weg van huis.

Als enigste overlevenden zoeken zij een communicatie toren die ze in de verte zien terwijl ze op de vlucht zijn voor de Galactic Bounty Hunters die hun collega’s komen redden.

Screen_Maw

Los kosten deze games :

Maar nu kan je jou kans grijpen door deze voor de prijs van (tijdelijk) 1 Arcade game te krijgen

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights