Ubisoft brengt het volgende naar de E3!

Het is bijna zo ver, de E3 staat al aan te kloppen en dus heeft Ubisoft ons, na een zenuwslopende periode van wachten, eindelijk vrijgegeven welke game line-up ze zullen presenteren op de Electronic Entertainment Expo (E3) zullen presenteren!

Men verwacht dat deze E3 de belangrijkste ooit in jaren zal worden en begint op 10 Juni 2013 met eerste Ubisoft die met een ‘invitation’only voor de media briefing begint bij het Los Angeles Theater dat zal beschikken over een eerste kijk op de aankomende line-up van Ubisoft waaronder

  • Next – generation games
  • Vernieuwende versies van populaire franchises
  • Nieuwe merken en titels

Na de persconferentie, kunnen E3 aanwezigen Ubisoft’s  stand bezoeken (# 1023 gelegen in de South Hall in het Los Angeles Convention Center) om een aantal lang verwachte games te bezichtigen waarbij volgende ook inbegrepen zullen zijn:

  • Assassin’s Creed IV Black Flag
  • Rayman Legends
  • South Park: The Stick of Truth
  • Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist
  • Watch Dogs

Gedurende de week van het evenement zullen er ook een aantal speciale gasten en live optredens aanwezig zijn op de stand van Ubisoft.

“Dit is een cruciaal moment voor de video game-industrie, en de E3 is de kans voor ons om onze visie voor de toekomst te delen. We hebben ongelooflijk veel games in ontwikkeling, en we zijn vooral enthousiast om meer te delen op onze next-gen titels, die zal meer verbonden, meeslepende en interactieve ervaringen leveren voor onze fans. “

aldus Yves Guillemot, co-founder & CEO van Ubisoft

De gaming industrie is bezig met een overgang naar een nieuwe cyclus van consoles. Ubisoft’s interne ramingen en markttrends geven dan ook aan dat binnen 2 jaar ze de ontwikkelingen zullen kunnen verdubbelen met de next-gen consoles, dit vergelijken met de vorige generatie over een vergelijkbare periode.

Ubisoft heeft ook speciaal voor de E3 de Uplay Lounge ontwikkeld welke een selecte groep de mogelijkheid zal geven om op de E3 Ubisoft’s Line-up uit te proberen!

Ook zal Uplay een pre-show verzorgen en live uitzenden tijdens Ubisoft’s media briefing welke ook beschikbaar zal zijn via Ubisoft’s Youtube channel.  Men heeft ook de mogelijkheid gekregen om live met Ubisoft te spreken tijdens de E3 via hun Facebook pagina of hun Twitter pagina met de Tweet #UbiE3

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights