Ubisoft kondigd Ghost Recon – Wildlands Season Pass aan en gratis Post Launch PVP update aan

Ubisoft kondigt vandaag het post-launch plan voor Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands aan: een gratis PvP update, een season pass met twee grote uitbreidingen, thema-uitrustingen van verschillende facties in de game, een exclusief voertuig, permanente en single-use XP boosters en meer.

Season pass-bezitters kunnen hun Ghost Recon ervaring verbreden met twee grote uitbreidingen en een speciale missie, waarin spelers tegen vijanden moeten strijden die enkel ervaren Ghosts aankunnen.

Elk uitrustingspakket ontgrendelt outfits en wapens die geïnspireerd zijn door de rebellen en Unidad, en spelers zelfs toelaten de stijl van het Santa Blanca kartel na te bootsen. Extra perks geven een voorsprong op de vijand dankzij een permanente XP boost en een korte single-use XP booster.

De Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Season Pass voor PlayStation®4, Xbox One en Windows PC bevat:

 • Vroegtijdige toegang tot twee grote uitbreidingen:
 • Narco Road: Spelers infiltreren een smokkelbende om deel te nemen aan races en challenges, om zo het vertrouwen van hun leiders te verkrijgen en hen vervolgens van binnenuit te vernietigen. Ontmoet nieuwe bazen en verken de wildlands in nieuwe voertuigen.
 • Fallen Ghosts: Tijdens een evacuatie wordt de helikopter van de Ghosts neergehaald en wordt de groep achtervolgd door meedogenloze huurlingen. Spelers nemen het op tegen nieuwe en machtige vijanden, leren extra vaardigheden en krijgen nieuwe wapens om hun missie te volbrengen.
 • The Unidad Conspiracy missions: Spelers proberen de alliantie tussen het Santa Blanca kartel en Unidad te destabiliseren in de Media Luna provincie.
 • Het Peruvian Connection pack: Spelers kunnen de Peruvian Connection missie spelen en zeven gear patches bemachtigen.
 • Thema-uitrustingen van verschillende facties:
  • Rebellion Ghost Pack: Een outfit gebaseerd op de Katari 26 rebellen , een unieke AK-47 met een groter magazijn en speciaal graveerwerk.
  • Unidad Ghost Pack: Spelers dragen een Unidad outfit om vijandelijke kampen te infiltreren. Ook krijgen ze een uniek Unidad LMG wapen, in de Unidad kleuren, met red dot scope en een groter magazijn.
  • Santa Blanca Ghost Pack: Met een Santa Blanca geïnspireerde outfit kunnen spelers ook het kartel infiltreren. Dit pakket ontgrendelt de gouden M1911, met uniek graveerwerk, om chaos tegen het kartel te ontketenen.
 • Exclusief voertuig:
  • Boliviaanse Minibus
 • Digitale content
  • Permanent +5% XP booster voor de speler
  • Korte single-use XP booster: +50% XP voor de speler en +25% XP voor andere spelers in de sessie, vervalt twee uur na eerste gebruik.

Ubisoft kondigt ook aan dat de PvP-modus voor alle Ghost Recon Wildlands spelers na launch via een gratis update beschikbaar zal zijn. Deze bevat tactische 4v4 team combat om spelers hun vaardigheden te laten testen. Meer informatie hierrond wordt later bekend gemaakt.

Optimaliseer je strategie dankzij de Ghost Recon HQ, de officiële Companion App die gratis te downloaden is voor iOS en Android tablets en smartphones.

De App dient als een second-screen ervaring in zowel de solo- als de coöp-campagne.

Door te synchroniseren met de game, zal de TacMap naadloos uitgezonden worden via de app.

De Guerilla modus laat spelers de rebellen helpen en ontgrendelt middelen die ze in de game kunnen gebruiken.

Fans krijgen toegang tot gedetaileerde informatie over de personages die ze in de Wildlands zullen ontmoeten.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands speelt zich af in een fictioneel Bolivia in de nabije toekomst, de grootste action-adventure open world ooit gecreëerd door Ubisoft.

Spelers hebben de taak om een einde te maken aan het kartel, wat daar ook voor nodig is.

De indrukwekkende, responsieve open wereld stelt spelers in staat om voor iedere situatie een eigen speelstijl te kiezen en te bepalen hoe zij de missies willen uitvoeren.

De gehele game kunnen spelers alleen doorkruisen, maar ook met drie vrienden in een online coöp voor 4 spelers.

 

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is vanaf 7 maart 2017 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights