UBISOFT ontmoet MICHAEL BIEHN

Ubisoft brengt een nieuwe Far Cry 3 Blood Dragon video uit waarin Creative Director Dean Evans dé actieheld van de jaren ’80 ontmoet.

Hollywoods grootste actieheld Michael Biehn (The Terminator, Aliens, The Abyss) keert in de rol van Sergeant Rex Colt terug in deze explosieve ‘80s getinte sci-fi game met een visie van een donkere toekomst.

Neem een kijkje achter de schermen in deze kick ass dev-diary en maak kennis met Michael Biehn, de stem van Sergeant Rex Power Colt.

Far Cry3 Blood Dragon laat spelers het meisje versieren, de bad guys vermoorden en de wereld redden in een futuristisch VHS tijdperk!

Als Sergeant Rex Colt ben je deels man, deels machine en 100% Amerikaans.

Jij bent een hoogtechnologische Mark IV cyber-commando met een missie… om wraak te nemen. Het is aan jou om je oude commandant en zijn leger meedogenloze killer cyborgs neer te halen en je stopt voor niets of niemand, tot je de klus hebt klaargespeeld.

 blood dragon

Far Cry® 3 Blood Dragon is verkrijgbaar vanaf 1 mei 2013 als een stand-alone digitale titel. Alle PC pre-orders ontvangen een gratis exemplaar van de soundtrack door Power Glove.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights