Verhaal van Ad Infinitum onthuld

Terwijl vele gamers uitkijken naar het moment dat ze zich op 14 september kunnen onderdompelen in de gekwelde geest van een jonge Duitse soldaat, presenteerden NACON en Hekate Studio tijdens Fearfest 2023 met veel plezier een nieuwe trailer die een intrigerende impressie geeft van het verhaal van de game.

In deze psychologische horror-ervaring vormt het verhaal een essentieel onderdeel van de game.

De nieuwe trailer houdt het midden tussen onthulling en mysterie door enerzijds informatie te delen en anderzijds nieuwe vragen in de geesten van spelers te planten. Wie zijn die nieuwe personages in de trailer

Bevind je je nu in de zinloze slachtingen van de oorlog, of in de ongemakkelijke leegte van het ouderlijk huis?

Vindt dit hele verhaal werkelijk plaats, of is het slechts een nachtmerrie?

is de geest die door het huis zwerft?

Waarom lijkt die ene vrouw door paniek bevangen? Door te vorderen in de game, kunnen spelers de antwoorden op al deze vragen vinden, en eindelijk het verhaal begrijpen van dit Duitse gezin waarvan het lot door de Grote Oorlog werd bepaald.

De grens tussen nachtmerrie en werkelijkheid wordt steeds vager.

In Ad Infinitum ben je een jonge Duitse soldaat die wordt achtervolgd door de gruwelen van de Eerste Wereldoorlog. Gevangen tussen twee werkelijkheden, zwerf je door een groot landhuis en de loopgraven, waar je de gruwelijkste wezens van je lijf moet zien te houden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights