Versla de grootste golflegendes in Tiger Woods PGA Tour 14

EA heeft aangekondigd dat fans in Tiger Woods PGA TOUR® 14 de strijd kunnen aangaan met negen van de grootste golflegendes aller tijden.

Het nieuwe speltype Legends of the Majors laat spelers terugreizen in de tijd, zodat ze de rijke golfhistorie zelf kunnen beleven in wedstrijden tegen de grootste legendes die de sport kent, waaronder Seve Ballesteros, Ben Hogan, Bobby Jones, Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Gary Player, Sam Snead, Lee Trevino en Tiger Woods.

Door deze legendes uit verschillende tijdperken één voor één uit te schakelen, kunnen spelers een plaats verdienen in het overzicht van golflegendes.

Win de Claret Jug, breek Jack Nicklaus’ record van 18 Major-overwinningen of trek de felbegeerde Green Jacket aan; het ligt allemaal binnen je bereik.

In Tiger Woods PGA TOUR 14 krijgen spelers voor het eerst in de geschiedenis van de franchise de mogelijkheid om de Grand Slam te winnen door historische evenementen in alle vier de Major Championships te spelen: het Masters Tournament, het US Open, het Open Championship en het PGA Championship.

De game is vanaf 26 maart in Noord-Amerika en vanaf 28 maart wereldwijd verkrijgbaar voor het Xbox 360& PlayStation3.

Kinecten PlayStationMove worden beide ondersteund.

Mike Taramykin, vice-president van Tiger Woods PGA TOUR

De game-editie van dit jaar biedt allerlei vernieuwende golffuncties waarmee spelers de golfhistorie kunnen herschrijven,

Spelers kunnen zelf een golflegende worden door de grootste golfers aller tijden te verslaan of door het tegen hun vrienden op te nemen op de bekendste golfbanen ter wereld.

Tiger Woods PGA TOUR 14 is zonder twijfel de beste editie die de franchise in jaren heeft geproduceerd.

Enkele kenmerken van Tiger Woods PGA TOUR 14:

  • Meer Championship-banen – Speel op de Augusta National Golf Club, de Old Course van St Andrews, de gerestaureerde Pinehurst No. 2 en THE PLAYERS Stadium Course op TPC Sawgrass. De release van dit jaar biedt maar liefst 20 banen.
  • Gigantische spelerslijstTiger Woods PGA TOUR 14 bevat meer dan 35 golfers uit de PGA TOUR en de LPGA TOUR. Neem het op tegen golflegendes en hedendaagse topspelers zoals Bubba Watson, Keegan Bradley, Rickie Fowler, Lexi Thompson en Paula Creamer.
  • De juiste outfit – Sla af van tees op historische golfbanen, ervaar hoe het is om in verschillende tijdperken te spelen, draag een klassieke outfit en gebruik materiaal uit de rijke golfhistorie terwijl je door de tijd reist en de geschiedenis herschrijft.
  • Maak plaats voor de vrouwen – Ook nieuw is de introductie van de LPGA in de Tiger Woods PGA TOUR franchise. Vrouwelijke golfers kunnen nu deelnemen aan de LPGA en een gooi doen naar het Major-kampioenschap door het Kraft Nabisco Championship te winnen. Er zijn vijf LPGA-golfers, waaronder Stacy Lewis, Rolex Speler van het Jaar 2012.
  • Speel op elk moment van de dag en onder alle weersomstandighedenTiger Woods PGA TOUR 14 presenteert voor het eerst sinds het ontstaan van de franchise nachtgolf. Sla af na zonsondergang en volg de vlucht van de lichtgevende bal tegen de nachtelijke hemel. Met de nieuwe tijdinstellingen en een live-feed met weerinformatie kun je bovendien op elk gewenst moment van de dag en onder alle weersomstandigheden golfen.
  • Alleen voor leden – De Country Clubs zijn terug en beter dan ooit. Creëer de ultieme wedstrijdsfeer door maximaal 100 leden uit te nodigen, online te chatten, toernooien te organiseren en statistieken bij te houden.
  • Pas je swing aan – Met 24 unieke swingstijlen kun je nu zelf bepalen wat voor type golfer je wilt zijn. De geavanceerde slagsystemen, uitgebreide slagkrachtmeter en baleigenschappen zijn stuk voor stuk verbeterd om de golfervaring nog realistischer te maken.
  • Speel nooit alleen – In de nieuwe online gameplay kun je met maximaal 24 deelnemers tegelijk spelen. Het nieuwe dynamische statistieksysteem toont live gegevens van het hele deelnemersveld en geeft je het gevoel in een echt evenement te spelen.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights