Warner Bros en Mattel stellen Hot Wheels World’s Best Driver voor!

Warner Bros heeft een akkoord gesloten met Mattel voor de wereldwijde distributie, sales en trade marketing van de binnenkort te verwachten videogame Hot Wheels World’s Best Driver.

vanaf  18 september 2013 beschikbaar voor Xbox 360 ,PlayStation3, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

BlueRipperJetShot

In Hot Wheels World’s Best Driver sluiten spelers zich aan bij Team Hot Wheels™ en strijden ze in tientalle unieke, razendsnelle en herspeelbare uitdagingen, waarbij ieder team z’n eigen rijstijl heeft: van het razendsnelle Green Team tot de ongelooflijke stunts van het Red Team, de strakke precisie met de beste technologie van het Blue Team of de gigantisch hoge sprongen van het Yellow Team.

MonsterTruckShot

Met de 24 waanzinnige en iconische Hot Wheels voertuigen en vier geheime testfaciliteiten verspreid over de hele wereld worden de spelers tot het uiterste getest om te zien of ze het in zich hebben om de Hot Wheels World’s Best Driver te worden.

TrialsBikeShot
Het Team Hot Wheels bestaat uit de meest onverschrokken en bekwame rijders ter wereld. Team Hot Wheels is zorgvuldig gekozen omwille van hun ongelooflijke autovaardigheden en ze testen de meest geavanceerde voertuigen.
Ook probeert het team de meest uitdagende stunts uit te halen op de mysterieuze locatie, die bekend staat als de Hot Wheels Test Facility.
Kevin Kebodeaux,
Senior Vice President, Sales en Operations, Americas,
Warner Bros. Interactive Entertainment.
Mattel heeft een aantal van de grootste en meest geliefde speelgoedmerken ter wereld gemaakt en we zijn erg enthousiast om samen te werken aan Hot Wheels World’s Best Driver,
We maken gebruik van onze brede wereldwijde distributiemogelijkheden en kijken erg uit naar de lancering van deze Hot Wheels game.
Het is een goede aanvulling op onze benadering om de consumenten een breed scala aan kwaliteitsgames te bieden.

Simon Waldron,
Vice President Marketing,
Wheels Mattel.

Warner Bros. Interactive Entertainment is een marktleider in het uitgeven van videogames en een zeer capabele partne.

We kijken er samen naar uit om de gamers overal ter wereld de game Hot Wheels World’s Best Driver te brengen.

Mattel brengt het Hot Wheels merk tot leven met een levensecht stuntteam die stuntrijden naar een hoger niveau tilt met nooit eerder vertoonde stunts in levensgrote Hot Wheels auto’s.

Team Hot Wheels heeft in 18 maanden tijd al drie wereldrecords gevestigd.

Hot Wheels World’s Best Driver maakt de Team Hot Wheels ervaring beschikbaar voor fans van alle leeftijden met boeiende verhaallijnen die hen in de bestuurdersstoel van hun favoriete voertuigen plaatst. Mattel brengt dit jaar gloednieuwe spannende Hot Wheels content, waaronder een 22 minuten durende World’s Best Driver film.

De film is nu te bekijken op het Hot Wheels YouTube kanaal en via HotWheels.com.Hot Wheels: World’s Best Driver wordt ontwikkeld door Firebrand Games, een doorgewinterde ontwikkelaar die aan een aantal van de grootste race en driving franchises uit de industrie heeft gewerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights