Wat mag je verwachten van de XBOX360 update tussen 19 en 30/05/2011 ?

Via Major Nelson kwamen we vandaag te weten dat er update zit aan te komen voor onze Xbox 360. Dit eerste deel van een totaal van vier updates zal een nieuwe mogelijkheid van betalen introduceren voor je Xbox 360. Zo zal je vanaf dan via PayPal items kunnen kopen op de Xbox Marketplace. Zo zal je niet meer je kredietkaart of een puntenkaart moeten gebruiken als je dit niet wil. Bovendien zal bij de update ook een ‘auto-standby’ functie zitten, waardoor je console automatisch in energiebesparende modus kan springen als je even niet speelt…een beetje zoals de wii dus

verder mogen we een gloednieuwe dashboard verwachten,met als verdere nieuwtjes ook de vernieuwde disk reading systeem,spraakherkenning voor Europa,verbeterde kinect software zodat je kinect je nog gedetailleerder kan zien,tot op de vingertoppen of wenkbrauwen die fronsen (dus owee als je een scheet laat in de party) & Kinect Avatars.

in deze laatste kun je met je kinect in de party gaan en een gameshow of je eigen praatprogramma zeg maar organiseren

Deze update zal wel niet beschikbaar zijn in Brazilië, Chili, Colombia, Finland, Tsjechië, Griekenland, Hongarije, India, Japan, Rusland, Zuid-Afrika, Zuid-Korea en Taiwan. Waarschijnlijk omdat er in een deel van deze landen nog geen elektriciteitsnet is aangelegd, of zoiets.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights