Wii mini bundel met MARIO KART Wii gelanceert

Nu de zomer voorbij en we naar de kerst en nieuwsjaar opgaan, is de tijd gekomen voor de producenten om enkele nieuwe items op de markt te brengen.

Zo kunnen de lieve ouders,nonkels, tantes en oma’s en opa’s de kleintjes verwennen.

 

Nintendo brengt alvast een limit edition om de markt van de Wii mini in bundel met een Mario Kart game.

Om deze lancering ook te steunen zal Nintendo op 18 oktober ook verschhillende Wii titels toevoegen aan het bestaande aanbod van select titels.

Van Mario Kart Wii tot Super Smash Bros. Brawl en Donkey Kong Country Returns tot PokéPark Wii: Pikachu’s Adventure, voor ieder wat wils.

Wii_DK_Country_Returns_NS_PS_EUR Wii_MarioKart_NS_PS_NOE  Wii_PokePark_NS_PS_HOL Wii_SSBB_NS_PS_EUR

 

Geniet voor een scherpe prijs van deze geweldige spellen op je Wii mini-, Wii- of Wii U-systeem.
Limited Edition Wii mini + Mario Kart Wii – De Wii mini is de nieuwste telg in Nintendo’s familie van thuisconsoles en werd eerder dit jaar gelanceerd om spelers tegen een scherpe prijs toegang

De focus van de Wii Mini ligt volledig op de ruim 1200 fysiek verkochte Wii-titels die voor het systeem verkrijgbaar zijn.

De Wii Mini is kleiner dan het originele Wii-systeem, en biedt de komende feestdagen nog meer waar voor zijn geld als limited edition bundel met een exemplaar van Mario Kart Wii.

 De Wii mini heeft een familie-vriendelijk, toegankelijk ontwerp in mat zwart met een rode rand en zonder internetmogelijkheden, zodat je meteen kunt genieten van de vele geweldige Wii-spellen die de afgelopen zes jaar voor het Wii-systeem zijn verschenen.

Het systeem wordt geleverd inclusief een rode Wii-afstandsbediening Plus, een rode Nunchuk en een exemplaar van Mario Kart Wii.

De Wii mini ondersteunt ook de meeste Wii-accessoires.
Nintendo voegt ook nieuwe titels toe aan het bestaande aanbod van de Nintendo Selects-reeks, die bestaat uit klassieke Wii-spellen voor een scherpe prijs.

Naast bestaande Nintendo Selects-spellen als The Legend of Zelda: Twilight Princess, Super Mario Galaxy en Animal Crossing: Let’s Go to the City, worden binnenkort de volgende Wii-titels aan de Nintendo Selects-reeks toegevoegd:
Mario Kart Wii laat je genieten van de spectaculaire kartraces waar Nintendo-fans van over de hele wereld dol op zijn.

Om je tegenstanders voorbij te streven, kun je weer gebruik maken van diverse, spectaculaire voorwerpen; van groene schilden tot de megapaddenstoel!

 Je kunt ook het apart verkochte Wii Wheel combineren met de Wii-afstandsbediening om met draaiende bewegingen van dit stuurwiel je kart te besturen.

Ga voor de eerste plaats op de 16 nieuwe parkoersen voor de Wii, of doe je best op de 16 klassieke parkoersen uit eerdere versies van Mario Kart.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights