WildStar presenteert de Dominion faction en Stalker – klasse

Wildstar wilt zijn fans niet langer laten koken en laat ons iets meer weten over een eerdere aankondiging over hun nieuwe beschikbare Wildstar Faction. David “Scooter” Bass(Senior Community Manager bij Carbine Studios) onthuld de dominion faction en een nieuwe stealth klasse, de Stalker – klasse voor op de WildStar blog .

De Dominion Faction is een krachtig en instellair rijk die meer dan 1000 jaar geleden opgericht zijn door de Elden die de Nexus als hun gebied claimen en dat, dankzij hun Militaire superioriteit, geavanceerde wapens, technologie en hun religieuze overtuiging, regeert over de ruimte. De Dominion zijn ook vastberaden in hun doel om de hele planeet te overmeesteren en zullen niet stoppen tot ze dit behaald hebben. Meer informatie over de Dominion kan je hier in de introductory video vinden.

Wildstar2

Enkele rassen van de Dominion zijn:

  • Caissan: De ambitieuze en intelligente bevolking van de planeet Cassus heeft tweeduizend jaar geleden een periode van snelle technologische vooruitgang geboekt, waardoor ze de leiding namen in de ontwikkeling van ruimtevaart en interstellaire verkenning.
  • Mechari: De Mechari zijn een ras van dodelijk efficiënte moordmachines die er hun beroep van gemaakt hebben om alle verraders en spionnen op Nexus uit te schakelen.
  • Draken: De Draken, klaargestoomd in de hitte en het stof van hun verwilderde thuiswereld, zijn naar Nexus gekomen om te bewijzen waarom zij de meest gevreesde krijgers in het heelal zijn.

De Stalker Klasse heeft een sterke combinatie van stealth en vergevorderde technologische vaardigheden waardoor ze vaak op slagvelden veel slachtoffers achterlaten en waardoor ze hun vijanden verslaan. Hun beste vaardigheid is dat ze dankzij hun stealth vaak hun vijanden verrassen en dus als stille moordenaars door het leven gaan. Over de Stalkers kan je een goed beeld krijgen door naar deze class video te kijken.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights