Wreckfest genomineerd bij 2019 D.I.C.E. Awards

Het destructieve racespel Wreckfest, ontwikkeld door de Finse game-ontwikkelaars Bugbear Entertainment, is erkend met een nominatie voor de D.I.C.E. 2019 Awards in de categorie Racing Game of the Year.

De jaarlijkse D.I.C.E. Awards zijn de belangrijkste onderscheidingen in de videogamesector, gelijk aan de Academy Awards van de filmindustrie. De Finse game wordt erkend als een van de beste racegames van 2018 en dit is een prestatie die op treffende wijze de innovatie en vaardigheid demonstreert die momenteel in de Finse game-industrie heerst.

De prestatie van de kleine Finse studio is nog indrukwekkender als je bedenkt dat slechts drie games de uiteindelijke lijst met genomineerden behalen.

De D.I.C.E. Awards worden op een jaarlijkse basis georganiseerd samenhangend met de D.I.C.E. Summit conferentie die op 13 februari wordt gehouden.

De trofeeën reflecteren de huidige trends in de industrie en worden gepresenteerd door veteranen uit de industrie en andere gevestigde game-ontwikkelaars.

Zelfs vóór de D.I.C.E. Award-nominatie werd Wreckfest al internationaal erkend. In een stemming georganiseerd door GameStar, een grote Duitse gaming website, kwam Wreckfest begin februari als tweede binnen in de categorie ‘Best Racing And Sports Games Released In 2018’.

Wreckfest werd in de zomer van 2018 uitgebracht op pc, met de PlayStation 4 en Xbox One-versies gepland voor een release later dit jaar.

In de nabije toekomst is Bugbear van plan om de studio uit te breiden en nieuwe racegames te maken die het succes van Wreckfest zullen evenaren.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights