WWE® SuperCard – Season 2 beschikbaar

2K  kondigt vandaag aan dat het actievolle WWE® SuperCard, de gerenomeerde verzamel-  kaartgame de inzet verhoogt met uitgebreide content in WWE SuperCardSeason 2.

Het biedt een vergroot roster van WWE Superstars, Diva’s, Legends, het debuut van NXT Superstars en Diva’s, verbeterde King of the Ring toernooien, een vernieuwde Axhibition Mode met een nieuwe WWE Divas card slot, meer customization opties en meer.

WWE SuperCardSeason 2 is nu als gratis update te downloaden via de App Store voor iOS devices, inclusief de iPhone®, iPad® en iPod touch® en de Google Play Store en Amazon Appstore voor Android™ systemen.

WWE SuperCard is al meer dan 7.5 miljoen keer gedownload wereldwijd sinds de release in Augustus 2014 en heeft een rating van 4.5/5 sterren in de App store en een 4/5 rating op Google Play.

wwe-supercard-legendary

WWE SuperCard biedt meer dan 700 kaarten met nog meer in Season 2 en daagt spelers uit om teams samen te stellen van WWE Superstars, Diva’s en Legends, ze te laten trainen en vechten in verschillende wedstrijd types, en hun geluk te beproeven in snelle toernooi-actie.

Hiernaast kunnen spelers hun free-to-play ervaring verbeteren door het kopen van individuele card packs.

WWE SuperCardSeason 2 bevat o.a.:

  • AANPASBARE KAARTEN – Pas Season 2 kaarten aan en train ze terwijl je tokens verdient die je stats permanent verhogen.
  • GROTER ROSTER – Krijg toegang tot honderden kaarten met een grote hoeveelheid WWE en NXT Superstars en Divas, inclusief de nieuwe Season 2 Brock Lesnar®, Undertaker®, Stone Cold Steve Austin®, Kevin Owens™, Samoa Joe™, Adrian Neville™, Charlotte™ en veel meer.
  • UITGEBREIDT EXHIBITION DECK – Doe mee met een extra WWE Diva in solo wedstrijden, als ook in nieuwe Divas Tag matches.
  • LOYALTY FUSIONS – Verwissel Season 1 kaarten voor krachtige Season 2 varianten via de Fusion Chamber van de game.
  • GLOBAL CHAT – Praat met iedereen in de wereld terwijl je WWE Supercard
  • WEKELIJKSE GEBEURTENISSEN – Doe mee in wekelijkse, real-time uitdagingen met exclusieve beloningen om je deck te versterken
  • VERBETERDE KING OF THE RING – Het meerdaagse toernooi met 16 man is nu meer strategisch dan ooit met een verbeterd enhancement systeem.

WWE SuperCard is ontwikkelt bij Cat Daddy Games ion samenwerking met Visual Concepts, beide studios van 2K en is nu gratis beschikbaar als download op de App Store voor iOS apparaten alsook de Google Play Store en Amazon Appstore voor android apparaten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights