Yakuza 0 verschijnt op 24 januari in Amerika en Europa.

Achter de decadente glitter en glamour van het Japan uit de jaren tachtig verschuilt zich een onderwereld vol geld, misdaad en kansen.

Die kansen liggen voor het grijpen, maar vergeet niet dat meer geld onverbiddelijk leidt tot meer problemen.

Voor de twee hoofdrolspelers van Yakuza 0, Kazuma Kiryu en Goro Majima, zijn de problemen net begonnen.

Vanaf 24 januari 2017 kunnen spelers proberen hun problemen op te lossen, want dan verschijnt SEGA® of America, Inc.’s gangsterdrama Yakuza 0 in Amerika en Europa voor het PlayStation®4 computer entertainmentsysteem.

De komende dagen wordt het mogelijk om bij sommige retailers de fysieke versie van de game alvast te pre-orderen.

Yakuza 0 geeft inzicht in de oorsprong van Kazuma Kiryu, de opkomende Dragon of Dojima, en Goro Majima, voordat hij bekend werd als de Mad Dog of Shimano, terwijl de twee zich vechtend, ritselend, flirtend en dansend voortbewegen door de onderwereld van Japan.

Kiryu’s verhaal vindt plaats tussen de neonlichten van Kamurocho, Tokio in december 1988, en laat zien hoe hij steeds hoger klimt in de gelederen van de Dojima-misdaadfamilie, tot hij de schuld krijgt van een mislukte incassoklus.

Kiryu moet zowel hersenen als vuisten gebruiken om zijn eer te verdedigen en de reputatie te redden van zijn vaderfiguur, Shintaro Kazama.

Ondertussen runt Goro Majima een populaire cabaretclub in Osaka, maar hij wil niets liever dan terugkeren naar de yakuza clan die hem verstootte.

Daarvoor moet hij een reeks vrijwel onmogelijke opdrachten voor zijn bazen voltooien – maar hoe ver is hij daarvoor bereid te gaan?

Kenmerken van Yakuza 0:

  • De oorsprong van de draak: Aangezien iemands toekomst voor een groot deel wordt bepaalt door zijn verleden, komen we heel wat te weten over Kiryu en de wegen die hij bewandelde in de Yakuza-serie. En uiteraard krijg je de bijnaam “Dragon” alleen als je weet hoe je koppen laat rollen. Het is nu mogelijk om instant van vechtstijl te wisselen voor enkele van de heftigste gevechten in de Yakuza-serie ooit.
  • Speel als de ‘Mad Dog’: Voor het eerst in een hoofddeel uit de serie, is de voormalige NPC Goro Majima nu een speelbaar personage. Dit meest excentrieke personage uit Yakuza heeft zijn eigen vechtstijl, vaardigheden en een voorliefde voor louche zaakjes. Speel als hem voor nieuwe inzichten in zijn achtergrond.
  • De decadentie van de jaren tachtig in Japan: In de wereld van Yakuza 0 draait alles om geld, en je kunt in de game op duizenden manieren geld pakken, verdienen of uitgeven. Als gangster kun je geld uit de zakken van andere bendeleden kloppen, of het ‘eerlijk’ verdienen met de zogenaamde Telephone Clubs, Disco Halls, en Pocket Circuit autoraces.

Yakuza 0 wordt gelokaliseerd door SEGA en verschijnt op 24 januari 2017 zowel fysiek als digitaal in Amerika en Europa

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights