Benq brengt de GP20 op de markt

BenQ presenteert met de GP20 een 700 ANSI lumen sterke LED-projector voor gebruik in een zakelijke of particuliere omgeving.

Dit slechts 1,5 kg wegende, flexibele presentatiegenie is ontworpen voor mobiel gebruik en beschikt over uitgebreide connectiviteit.

De GP20, met draagtas, is vanaf nu in de winkel verkrijgbaar voor een prijs van € 779.

De draagbare LED-projector GP20 beschikt over 700 ANSI lumen en projecteert met een WXGA-resolutie van 1280 × 800 en een contrastratio van 100.000:1 zelfs op korte afstand grootformaat beelden.

Op slechts een meter afstand van het projectie-oppervlak kunnen al beelden met een diagonaal van circa een meter (40 inch) worden geprojecteerd.

Dit maakt gebruik van de projector mogelijk in zelfs de kleinste ruimtes. Beeldweergave vindt automatisch plaats in 16:10 formaat.

Via het menu kunt u ook 5 andere formaten kiezen. Het compacte design – hij meet slechts 220 × 178 × 62 cm – maakt het apparaat tot de perfecte multimediabegeleider voor onderweg. De twee geïntegreerde luidsprekers van 3 watt zijn uitgerust met SRS-HD-technologie en zorgen voor het bij de presentatie benodigde geluid.

BenQ GP20

In eerste instantie richt BenQ zich met de nieuwe GP20 op voorlichters en buitendienstmedewerkers, die vaak onderweg zijn en een flexibel apparaat nodig hebben dat snel ingezet kan worden.

Bij het leveringspakket inbegrepen is de BenQ USB 2.0 wireless dongle, die spelenderwijs een WLAN-verbinding tot stand brengt tussen de GP20 en een smartphone of notebook.

Op die manier kunnen bijvoorbeeld videodata probleemloos en snel overgebracht en geprojecteerd worden.

Zeker bij mobiel gebruik is dit bijzonder praktisch, omdat voor dataoverdracht geen extra kabels meegenomen en aangesloten hoeven te worden. Tot de verdere features behoren een HDMI®-aansluiting en een SD-kaartslot.

Bovendien is het mogelijk data rechtstreeks vanaf de USB-stick te gebruiken.

Deze mogelijkheid wordt ondersteund door de geïntegreerde Office Viewer.

Deze stelt in staat tot het openen van gangbare formaten als Word, Excel, PowerPoint en PDF.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights