Wolvenstein : The New Order wacht jou op !

Wolvenstein : The New Order ligt je te wachten in de winkelschappen.

Vanaf nu kun je in een nieuwe first person action adventure shooter aan de slag in een avontuur die de grondvesten legde voor elke shooter.

De game is beschikbaar voor het Xbox 360, PlayStation 4 & PlayStation 3 en Windows PC.

Ontwikkelaar MachineGames biedt in Wolfenstein: The New Order een alternatieve verhaal over een versie van de jaren 60’s.

Kruip je opnieuw in de huid van oorlogsheld B.J. Blazkowicz die na 14 jaar in coma gelegen te hebben ontwaakt en merk je dat de Nazi’s met de hulp van mysterieuze, geavanceerde technologie Wereldoorlog II gewonnen hebben en nu met ijzeren vuist regeren.

Met de hulp van een kleine groep verzetsstrijders trek je door Europa om de Nazi-oorlogsmachine die heerst over de aarde – en daarbuiten – een halt toe te roepen.

Jens Matthies, creative director bij MachineGames.

“Bij MachineGames zijn we opgegroeid met Wolfenstein 3D en was het creëren van Wolfenstein: The New Order een eer en onze liefdesbrief aan id Software,

“We wilden een game brengen die kon bogen op een sterk verhaal dat de actie en de typische spanning waarvoor de serie gekend is, kon kaderen.

We zijn erg opgetogen dat spelers nu de memorabele characters kunnen leren kennen en hopen dat zij evenveel plezier hebben aan de game als wij gehad hebben bij het ontwikkelen ervan.”

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights