Watch Dogs releasedatum voor Wii-U

Watch Dogs is al enig  tijd op console beschikbaar, met tal aan “Hackers” die hun kunsten uithalen in het universum van Watch Dogs.

op 20 November kunnen de Wii-U spelers zich aansluiten om in een openwereld de Vigilante uit te hangen.

Watch Dog’s Wii-U zal gebruik maken van zijn unieke hardware aan boord, zoals een map die afgebeeld word op de Gamepad, en in Off Tv mode de mogelijkheid bied om verder te spelen terwijl iemand anders zijn film op TV wil zien.

 

Ontwikkeling van de Wii-U versie lig aan de hand van Ubisoft Bucharest die samen met de studio’s van Montreal , Parijs , Quebec en Reflection Studio’s de finishing touch leverden.

Watch Dogs vertelt het verhaal van Aiden Pearce, een briljante hacker wiens criminele verleden tot een gewelddadig familiedrama heeft geleid.

Nu hij diegenen opjaagt die zijn familie hebben pijn gedaan, kunnen spelers hun vijanden volgen en hacken door alles te manipuleren wat verbonden is met het Central Operating System (ctOS) van de stad.

Watch Dogs laat de spelers toe om Chicago in te zetten als het ultieme wapen en een eigen stijl uit te werken voor hun wraak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights