2K kondigt Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ aan

Een nieuwe Civilization , daar konden we enkel van dromen….

Maar de meeste dromen kunnen uitkomen en zo ook deze droom!

Het nieuwste deel in de reeks onderzoekt de toekomst van de mensheid wanneer de mens de aarde verlaat op het verre, koude universum te verkennen.

2K & Fireaxis Games hebben met Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™  aangekondigd om dit als een nieuwe science fiction-toevoeging aan de bekroonde Civilization franchise te brengen voor alle PC gebruikers.

Mac en Linux komt ook aan de beurt met het verschijnen via Aspyr Media.

De release Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth staat gepland voor dit najaar.

Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth zal de ontwikkeling van de menselijke beschaving ver voorbij de traditionele tijdlijn van de Civilization game lanceren, door de toekomst van de mensheid op een buitenaardse wereld te ontdekken.

Voor de eerste keer zullen spelers als rivaliserende culturen elkaar te lijf kunnen gaan, of vriendschap sluiten en zo nieuwe ontwikkelingen voort brengen.

Spelers zullen een reeks nieuwe gameplay-mogelijkheden ervaren, inclusief niet-lineaire technologische voortgang, verdere mogelijkheden voor het customizen van specifieke groepen en een complete alien wereld die zelfs de identiteit van elke groep sterk zal veranderen, afhankelijk van hun keuzes.

Christoph Hartmann, president 2K.

Civilization gaat zijn 24ste jaar in en heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd als een van de grootste en langstlopende franchises in de geschiedenis van videogames,

Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth bouwt verder op dat succes door de serie in nieuwe richtingen te duwen en spelers een ongewisse toekomst op een vreemde planeet te laten ontdekken.

Zelfs de enige echte Sid Meier loopt er vrolijk bij wanneer het volgende te zeggen had :

Het Civ team was opgewonden dat zij het verhaal van Civilization mochten voortzetten in de toekomst, omdat het team daarmee los kan breken van historische context,”

We hebben onze fans altijd het verleden van de mensheid laten creëren, en Civilization: Beyond Earth stelt ze nu in staat om de toekomst te creëren.

De belangrijkste features van Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth zijn:

 • Voed het avontuur:

  • Spelers stellen  een culturele identiteit vast,
  • Kiezen een leider en sponsoren een expeditie door  een ruimteschip,
  • Vracht en kolonisten te verzamelen met een aantal keuzes die direct invloed hebben op de startomstandigheden zodra  ze arriveren op de nieuwe planeet.
 • Buitenaardse wereld:
  • Spelers ontdekken de voordelen en gevaren van een nieuwe planeet,
  • Gevaarlijk terrein,  mystieke bronnen en vijandige levensvormen
  • Bouwen buitenposten, graven oude buitenaardse relikwieën op,
  • Bedwingen van nieuwe levensvormen, ontwikkelen bloeiende steden en zetten handelsroutes op om welvaart voor hun mensen te creëren.
 • Nieuw Technologie Web:
  • Reflecterend op vooruitgang in een onzekere toekomst,
  • Vindt er ook technische progressie plaats door middel van een aantal non-lineaire keuzes die invloed hebben op de ontwikkeling van de mensheid.
  • Het “Tech Web” is opgebouwd rond drie uitgebreide thema’s, elk met een eigen overwinningsconditie
   CivBE+Logo+Large
 • Nieuw Quest Systeem:
  De quests zijn doordrenkt met verhalen over de planeet en helpen spelers  hun weg te vinden in een reeks extra missies die bijdragen aan het verzamelen van middelen, het upgraden van units en de vooruitgang in het spel.
 • Nieuwe Ruimte Laag:
  Spelers bouwen en implementeren geavanceerde militaire, economische en wetenschappelijke satellieten die strategische aanvallen en verdediging  bieden, evenals mogelijkheden voor ondersteuning uit de ruimte.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights