3 nieuwe cases van Logitech

Nieuwe case nodig voor je Ipad ? Dan kan je misschien eens een kijkje nemen bij de nieuwe Logitech Gamma aan Case’s voor Ipad Air , Ipad Mini en Ipad Mini met Retina scherm.

3 Nieuwe cases worden toegevoegd aan de productlijn van Tablet accessoires.

De Logitech Hinge is een flexibele case die voor ieder type gebruik de juiste kijkhoek biedt,

Als het nu gaat over video’s bekijken met de familie of die lastige yogahouding onder de knie probeert te krijgen,

Logitech Hinge

Je probeert enkele partituren te spelen op de gitaar of voor de zoveelste keer met die App van Njam of vtm koken zit te knoeien…

De Logitech Hinge is een flexibele case voor de iPad met een stand die zich aanpast aan het type activiteit waarvoor en de plaats waar de iPad gebruikt wordt.

De krachtige scharnier zorgt ervoor dat de iPad in iedere gewenste kijkpositie (binnen een range van 50 graden) kan worden gebracht terwijl de iPad stevig op zijn plaats blijft.

De Logitech Hinge is vervaardigd uit morsbestendige, afwasbare materialen die de iPad optimaal beschermen.

De Logitech Hinge is beschikbaar voor van 59,99 euro voor de iPad Air en 54,99 euro voor de iPad mini en iPad mini met Retina-display.

Logitech Big BangDaarentegen zorgt de Logitech Big Bang voor een robuuste bescherming tegen stoten en krassen, met een tegelijkertijd dun en licht folio-ontwerp.

De Logitech Big Bang combineert een robuuste bescherming met  een veelzijdig en slank folio-ontwerp. De case is zowel geschikt voor zakelijk- als privégebruik.

Het Essential Protection System (EPS) integreert hoogwaardige materialen en state-of-the-art technieken om de iPad te beschermen tegen vallen, stoten, krassen en morsen. De Logitech Big Bang is gemaakt van schokabsorberend materiaal dat ook gebruikt wordt in de ruimtevaart, automobiel- en sportindustrie.

De case heeft een valtest ondergaan vanaf  een hoogte van 1,80 meter.

Wanneer de case is gesloten wordt het scherm van de tablet beschermd door het schokabsorberende materiaal, waardoor zaken als vallende koffiemokken of speelgoed geen bedreiging vormen voor de iPad.

Logitech TurnaroundDe Logitech Turnaround is een stijlvolle en veelzijdige case met een rotatiefunctie voor een optimale schermpositie, zowel liggend als staand. Tevens biedt de case bescherming tegen stoten, krassen en morsen.

De Logitech Turnaround is een stijlvolle en veelzijdige case die de iPad eenvoudig laat roteren van de staande naar liggende houding.

Hiermee garandeert de case een optimale schermpositie voor elke app of situatie.

De multi-angle stand van de case houdt de iPad in maximaal vier verschillende posities en biedt daarmee de juiste kijkhoek voor elke toepassing of activiteit, van het werken aan een spreadsheet, tot het lezen van een artikel of het voeren van een hands-free videogesprek.

De Logitech Turnaround zorgt tegelijkertijd voor bescherming van de iPad. De Logitech Turnaround is naar verwachting beschikbaar voor 49,99 euro voor de iPad Air, iPad mini en iPad mini met Retina-display.

Mike Culver, vicepresident en general manager mobiliteit bij Logitech

Mensen gebruiken hun iPad voor allerlei dagelijkse activiteiten, zoals het spelen van games, checken en beantwoorden van e-mails en het bekijken van films op de bank.

De meeste tablet-accessoires zijn echter niet voldoende afgestemd op de mate van flexibiliteit die onze drukke levensstijl vereist

Met de introductie van de Logitech Hinge, Big Bang en Turnaround bieden we consumenten flexibelere, veelzijdigere en beschermende accessoires voor hun tablet.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights