Welke Game koopt jij voor XBox One In 2015 ?

2014 komt aan een einde, en met tal aan grote titels die we hebben mogen ervaren .. kijken we dan ook vooruit naar 2015!

De grote titels voor Xbox One komen dan eraan, en welk titel staat op jou lijst ? laat het ons weten.

Voor ons is de keuze zeer moeilijk om te kiezen uit :

  • Halo 5: Guardians,
  • Quantum Break,
  • Evolve,
  • Rise of the Tomb Raider,
  • Below,
  • Ori and the Blind Forest

En tal van andere titels.

fable legend“Fable Legends” (Lionhead Studios).

“Fable Legends” verenigt de klassieke gameplay die spelers zijn gaan houden met alles van de volgende generatie mogelijkheden van de Xbox One. Trommer je vrienden op en ga op avontuur met maximaal vier helden in een coöperatief ontdekken de quests en verhalen van Albion. Of, voor het eerst in de franchise, spelen de Villain en mastermind het spel in real-time, botst tegen de helden in spannende 4V1 gevechten. “Fable Legends” maakt gebruik van de rekenkracht van de Xbox One, en wanneer in combinatie met Unreal Engine 4, levert een rijke en mooie wereld.

 

“Halo 5: Guardians” (343 Industries).

halo 5

Ontwikkeld door de bekroonde 343 Industries,

de evolutie van de strijd gaat verder als je team je grootste wapen wordt in “Halo 5:. Guardians” .

Met Arena multiplayer, nieuwe modes en geheel nieuwe Spartan Abilities, een nieuw hoofdstuk in de ‘Halo’ saga komt exclusief op Xbox One in de herfst 2015.

“Ori and the Blind Forest” (Moon Studios).

oriHet bos van Nibel is stervende.Na een krachtige storm zet een reeks verwoestende gebeurtenissen in beweging, een onwaarschijnlijke held must reis om zijn moed te vinden en te confronteren een donkere nemesis om zijn huis te redden.

“Ori en de Blind Forest” vertelt het verhaal van een jonge wees bestemd voor heldendaden, door middel van een visueel verbluffende actie-platformer gemaakt door Moon Studios voor Xbox One en PC.

Met de hand geschilderd kunstwerk, zorgvuldig geanimeerd karakter prestaties, en een volledig georkestreerde score, “Ori en de Blind Forest” verkent een diep emotioneel verhaal over liefde en opoffering, en de hoop dat bestaat in ons allen.

quantum“Quantum Break” (Remedy Entertainment).

“Quantum Break “leidt een nieuwe generatie van interactieve entertainment door het fuseren van de hectische actie van een videogame met de spanning en het drama van een scripted tv-show in een ervaring.

Van de makers van “Alan Wake” en “Max Payne,” veelgeprezen Remedy Entertainment voortbrengt de wereld van “Quantum Break,” het mengen van innovatieve, hoog adrenalinegehalte gameplay en Time Manipulation functies met diepe en doordachte verhaal.

“Rise of the Tomb Raider” (Square Enix).

rise of tomb raiderIn In haar eerste avontuur werd Lara Croft  gesmeed tot een ware overlevende.In het volgende hoofdstuk van haar reis moet Lara haar survival vaardigheden en verstand gebruiken, leren om nieuwe vrienden te vertrouwen, en uiteindelijk accepteren van haar lot als de Tomb Raider.

Met epische, hoog octaangehalte actiemomenten zal “Rise of the Tomb Raider” gamers meenemen naar meerdere locaties over de hele wereld vol met exploratie ruimtes die zijn enkele van de meest prachtig vijandige plekken op aarde.

Bovendien na het horen van de roep van de fans zal het spel weer de graven in zetten ‘Tomb Raider’.

allemaal in de franchise’s gruizige Survival-actie stijl.

“The Witcher 3: Wild Hunt” (CD Projekt RED).

“The Witcher” is een verhaal gedreven open wereld role-playing game, in een visueel verbluffende fantasy universum, vol zinvolle keuzes en impactvolle gevolgen.

the_witcher_3_wild_hunt_logo

In “The Witcher,” speel je als Geralt van Rivia en confronteren een vijand donkerder dan wat de mensheid heeft gekend tot dusver-de Wilde Jacht.

“Tom Clancy’s The Division” (Ubisoft).

“Tom Clancy’s The Division “vindt drie weken na een verwoestende pandemie veegt door New York City op Black Friday.

Een voor een, hebben basisdiensten mislukt en de samenleving is ingestort in chaos.

division

De afdeling, een autonome eenheid van tactische middelen, wordt geactiveerd.

Leidende schijnbaar gewone leven onder ons, zijn deze middelen opgeleid om zelfstandig om de maatschappij te redden bedienen. In een aanhoudende en dynamische omgeving waar de exploratie en speler progressie zijn essentieel, team up met andere Division agenten om de orde te herstellen, de bron van het virus te onderzoeken, en terug te nemen New York.

“Cuphead” (StudioMDHR).

“Cuphead” is een single player of co-op run-and-gun platformer, sterk gericht op boss battles.

cuphead

Geïnspireerd door 1930 cartoons, de visuals worden met de hand getekende en geïnkt, en de muziek is alle originele jazz opnames. Cuphead

“Evolve” (2K Games).

“Evolve” is een uniek 4V1 shooter waar vier Hunters het op tegen één-speler gecontroleerde Monster in adrenaline-pompende wedstrijden.

Speel als de Monster om woeste vaardigheden en een dierlijk verstand te gebruiken om je menselijke vijanden te doden, of kies een van de vier Hunter klassen (Trapper, Ondersteuning, Assault en Medic) en team up te nemen van het beest op de planeet Shear, waar flora en faunawet als een tegenstander naar Hunter en Monster gelijk.

evolve

“Evolve” omvat drie Monsters, 12 Jagers, 16 kaarten, vier spelmodi (Hunt, Nest, Rescue, en verdedigen), en een unieke, dynamische en zeer speelbaar gameplay ervaring genoemd Evacuatie.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights