EA KONDIGT WERELDWIJDE RELEASE VAN BATTLEFIELD V

Deze week heeft DICE officieel Battlefield™ V aangekondigd.

Dat spelers op ongeëvenaarde wijze laat opgaan in onverwachte gevechten en onvertelde verhalen over de Tweede Wereldoorlog.

Battlefield V is een nieuwe interpretatie van een van de grootste conflicten van de mensheid, waarin spelers de ongeëvenaarde intensiteit van totale oorlog kunnen voelen en naar onverwachte maar cruciale momenten van de Tweede Wereldoorlog kunnen reizen via nieuwe en kenmerkende multiplayer modes, singleplayer War Stories en het coöperatieve Combined Arms.

In Battlefield V begin je aan een grootse doorlopende reis in het gloednieuwe Tides of War, waarbij het strijdveld continu evolueert met nieuwe gebeurtenissen, uitdagingen, gevechten en beloningen die altijd haalbaar zijn – voor alle Battlefield V-eigenaren*.

Battlefield V-multiplayer biedt de meest realistische gameplay van de franchise in een sandbox-omgeving die de gevechten van de Tweede Wereldoorlog in beeld brengt, zodat spelers de kracht van het gevecht kunnen voelen en vorm kunnen geven aan de oorlog (terwijl diezelfde oorlog vorm geeft aan henzelf).

De soldaten van spelers kunnen nu stationaire wapens verslepen, versterkingen bouwen en door de oorlog verwoeste bouwwerken repareren om de strijd in hun voordeel te beslechten. Of je nu een squad-lid naar een veilige plek sleept of een granaat uit de lucht schiet, spelers zullen een diepere connectie met de continu evoluerende wereld rondom krijgen terwijl ze deze ongelijke strijd proberen te winnen. Met de vrijheid om de wereld op nieuwe en ongeëvenaarde manieren aan te passen en te evalueren, zal het strijdveld nooit meer hetzelfde zijn.

In nieuwe en klassieke multiplayer modes kunnen spelers hun eigen unieke compagnie naar de overwinning leiden in een dynamische multiplayer-ervaring waarin elk gevecht uniek is. Via de compagnie kunnen spelers soldaten, wapens en voertuigen creëren en tot op grote hoogte aanpassen. Tijdens het spel ontwikkelen al deze elementen zich op verschillende vlakken: ze gaan niet alleen anders ogen, maar ook anders spelen.

Populaire modes (zoals Conquest voor 64 spelers) keren terug, en de multiplayer van het spel culmineert in Grand Operations, een gloednieuwe evenement-gedreven live-ervaring binnen Tides of War.

Deze dynamische evenementen op meerdere maps en in meerdere modes voeren spelers door enorme historische gevechten. Ze brengen momenten van moed en wanhoop opnieuw in beeld terwijl spelers zich vechtend een weg banen naar het laatste missiedoel.

De veelgeprezen singleplayer-campagnemodus van Battlefield 1, War Stories, keert terug in Battlefield V. Zie het conflict door de ogen van mannen en vrouwen uit de Tweede Wereldoorlog en beleef onvertelde verhalen over menselijk drama, boordevol Battlefield-momenten. Geniet van de ijskoude Noorse landschappen als een jonge Noorse verzetsstrijder, of reis af naar de woestijnhitte van Noord-Afrika – en nog veel meer.

Tides of War is de nieuwe benadering van DICE voor live-diensten, waarbij spelers met hun compagnie een epische reis maken naar onverwachte gevechten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er is geen premium pass, en alle spelers krijgen toegang tot dezelfde maps en modes, zodat de community tijdens de voortgang in Battlefield V één geheel blijft. In Tides of War voert de reis door de Tweede Wereldoorlog naar thematische ervaringen met gebeurtenissen en gloednieuwe speelstijlen zoals Grand Operations, en krijgen spelers toegang tot de nieuwste thematische beloningen, zoals wapens en voertuigen, om hun compagnie verder vorm te geven.

Stem af op de EA PLAY-persconferentie op 9 juni wanneer Grand Operations haar debuut maakt in de wereld.

Battlefield V wordt op 19 oktober wereldwijd uitgebracht voor de Xbox One, PlayStation®4 en Origin for PC.

Mensen die de Battlefield V Deluxe Edition bestellen, krijgen drie dagen eerder toegang op 16 oktober**, terwijl EA Access- en Origin Access-leden zich op 11 oktober op de Play First Trial kunnen storten.

Spelers die een willekeurige editie van het spel pre-orderen via de Battlefield V Enlister-aanbieding krijgen eerder toegang tot de open bèta en andere in-game voordelen, inclusief aanpassingsmogelijkheden voor soldaten, toegang tot Special Assignments vanaf de week van release en directe toegang tot vijf wapens voor gebruik in Battlefield 1**. Xbox is the console marketing partner for Battlefield V and NVIDIA is the PC marketing partner.

Om de aankomende release van Battlefield V te vieren geven EA en DICE alle Battlefield-spelers de mogelijkheid om gratis content voor Battlefield 1 en voor Battlefield 4 te downloaden. Spelers kunnen nu tijdelijk Battlefield 1 In the Name of the Tsar en Battlefield 4 Final Stand** downloaden en houden

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights