World War Z komt op 16 april 2019 uit!

Saber Interactive is verheugd om aan te kondigen dat de opwindende player-versus-zombie-game World War Z, geïnspireerd door de blockbuster-actiefilm van Paramount Pictures, zal uitkomen op 16 april 2019 voor PlayStation®4, Xbox One en pc.

 

Terwijl de vier spelers co-op modus van World War Z je tegen meedogenloze zwermen van AI-zombies plaatst, biedt PvPvZ een compleet unieke ervaring waarbij je wordt uitgedaagd om zowel de levenden als de doden te overleven in een verscheidenheid van competitieve modi die zijn ontworpen voor 4v4-gevechten.

Wat PvPvE in World War Z onderscheidt van andere multiplayer-spellen is de zwerm zombies, die de arena bestormt gedurende de match, wat spelers dwingt om tegen elkaar en de ondoden te strijden en het getij van het gevecht in een oogwenk te laten keren.

World War Z komt uit met de volgende multiplayer-modi:

  • Scavenge Raid: Spelers racen over de map om middelen veilig te stellen en te winnen
  • Vaccine Hunt: Spelers moeten een object oppakken en vasthouden om punten te verdienen voor het team
  • Swarm Deathmatch: Twee teams gaan de strijd aan in een bitter gevecht tot het einde
  • Swarm Domination: Claim zones om punten te verdienen en win met je team
  • King of the Hill: Verover een enkele heuvel en beheer deze om overwinningspunten te verdienen

Aangedreven door de dynamische Swarm Engine™ van Saber, laat World War Z honderden snel bewegende, bloeddorstige zombies per keer los op de spelers in een nagelbijtende actie-ervaring over de hele wereld, waaronder New York, Moskou, Jeruzalem en meer. Speel in co-op modus met maximaal 3 vrienden met zes verschillende klassen en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en vallen om de ondoden te vernietigen en nog een dag te overleven.

World War Z komt op 16 april 2019 uit voor PlayStation®4, Xbox One en pc.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights