Warner Home Video onthult nieuwe titels die je nu al thuis kunt bekijken!

Warner Home Video maakt vandaag bekend dat enkele films uit de komende line-up vervroegd ter beschikking gesteld worden.

Binnenkort kan iedereen vanuit de luie zetel thuis van deze toptitels genieten!

 • Just Mercy ( Vanaf – 2/4 – EST/VOD ) is een beklijvend rechtbankdrama waarin een jonge advocaat (Michael B. Jordan) op zoek gaat naar gerechtigheid voor de ter dood veroordeelde Walter McMillian (Oscar®winnaar Jamie Foxx).
  Brie Larson vervolledig de topcast.Michael B. Jordan (“Black Panther”, “Creed”, “Creed II”) en Oscar®winnaars Jamie Foxx (“Ray”, “Baby Driver”, “Django: Unchained”)

  en Brie Larson (“Room”, “The Glass Castle”, “Captain Marvel”) spelen de hoofdrollen in Just Mercy, een meeslepend drama dat een van de belangrijkste verhalen van onze tijd naar het grote scherm brengt.
  In de film volgen we de jonge advocaat Bryan Stevenson (Jordan) en zijn historische strijd voor gerechtigheid. Na zijn studie aan Harvard kan Bryan kiezen uit tal van lucratieve banen.Maar in plaats daarvan gaat hij naar Alabama om gevangenen te verdedigen die ten onrechte zijn veroordeeld of niet de juiste juridische bijstand hebben gekregen.
  Hij krijgt daarbij steun van de plaatselijke advocaat Eva Ansley (Larson).Een van zijn eerste en meest controversiële zaken is die van Walter McMillian (Foxx), die in 1987 ter dood is veroordeeld voor de geruchtmakende moord op een 18-jarig meisje, ondanks een overvloed aan ontlastend bewijs en het feit dat de enige getuigenverklaring tegen hem afkomstig is van een crimineel met een motief om te liegen.
  In de jaren daarna raakt Bryan verwikkeld in een juridisch en politiek steekspel en krijgt hij te maken met openlijk racisme in zijn strijd voor Walter en andere gedetineerden, waarbij hij wordt tegengewerkt door het systeem.
 • Motherless Brooklyn (vanaf 8/4 – VOD), naar het gelijknamige boek, vertelt het verhaal van Lionel (Edward Norton), een privédetective met tourettesyndroom.

  Na de moord op zijn mentor Frank Minna (Bruce Wilis) trekt Lionel op onderzoek uit, in een tocht die hem doorheen de New Yorkse onderwereld van de jaren ’50 leidt.New York, jaren ’50.Lionel Essrog (Edward Norton), een eenzame privédetective met het tourettesyndroom, stort zich op de moord van zijn mentor en enige vriend, Frank Minna (Bruce Willis).

 • Gewapend met slechts enkele aanwijzingen en zijn slimme, obsessieve brein ontrafelt Lionel goed bewaarde geheimen die het lot van de hele stad in hun greep houden.

 • In Birds of Prey (Vanaf 16/4 – EST/VOD) kruipt Margot Robbie opnieuw in de huid van de charismatische maar levensgevaarlijke Harley Quinn, die het samen met drie even dodelijke bondgenotes opneemt tegen de beruchte Roman Sionis (Ewan McGregor).

  Ken je die grap van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffia-prinses? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is een bizar verhaal verteld door Harley zelf, zoals alleen Harley dat kan.

  Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet.


  Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit bijzondere viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.
 • The Ballad of Richard Jewell (Vanaf 20/4 – EST/VOD) tot slot is een waargebeurd verhaal geregisseerd door Clint Eastwood dat laat zien wat er gebeurt wanneer fabels voor feiten worden aangenomen.

  “Er ligt een bom in Centennial Park.
  Jullie hebben dertig minuten.”

  Richard Jewell wordt wereldwijd bekend als de beveiliger die bij de bomaanslag in Atlanta in 1996 het explosief vindt.

  Dankzij zijn snelle handelen worden talloze levens gered.
  Maar binnen een paar dagen wordt de man die zo graag politieagent was geworden de belangrijkste verdachte van de FBI.
  Hij wordt door zowel pers als publiek aan de schandpaal genageld en zijn leven wordt verwoest.

  Jewell roept de hulp in van de onafhankelijke anti-establishment-advocaat Watson Bryant en houdt vol dat hij onschuldig is.

  Maar als Bryant probeert de naam van zijn cliënt te zuiveren, wacht hem een zware strijd tegen de gecombineerde krachten van de FBI en de lokale autoriteiten.

   

  Terwijl hij Richard er ondertussen van tracht te weerhouden de mensen te vertrouwen die erop uit zijn hem kapot te maken.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights