DOOM Eternal: The Ancient Gods, Part One | Nieuwe trailer en releasedatum onthuld tijdens Gamescom Opening Night Live

Vandaag werden tijdens Gamescom Opening Night Live de details van het volgende hoofdstuk van DOOM Eternal onthuld. DOOM Eternal: The Ancient Gods, Part One – dat op 20 oktober 2020 uitkomt – is een nieuwe singleplayer-uitbreiding op de veelgeprezen toevoeging aan de DOOM franchise.

The Ancient Gods, Part One, Het eerste hoofdstuk van een dubbele verhaaluitbreiding voor DOOM Eternal, laat spelers opnieuw als de DOOM Slayer aan het werk om de strijd aan te gaan met een eeuwenoud kwaad dat is opgestaan door een onbalans in de hemel. Rip and tear door nooit geziene locaties in het DOOM universum, kom oog in oog te staan met meedogenloze nieuwe demonen en ontdek een nieuw hoofdstuk in het verhaal van de DOOM Slayer.

Alle eigenaars van de DOOM Eternal Year One Pass of de Deluxe Edition van DOOM Eternal ontvangen The Ancient Gods, Part One gratis. De spelers die geen Year One Pass hebben, kopen The Ancient Gods, Part One apart en krijgen zo ook gratis toegang tot BATTLEMODE.

Spelers hoeven DOOM Eternal niet te bezitten om The Ancient Gods, Part One te kunnen kopen en spelen.

De Year One Pass is nog steeds verkrijgbaar voor €29,99 en bevat toegang tot zowel DLC1 en 2. The Ancient Gods, Part One zal ook apart verkrijgbaar zijn voor €19,99.
En vergeet niet dat DOOM Eternal ook zal verschijnen voor Xbox Series X en PlayStation 5 als gratis upgrade voor current-gen eigenaars, zodra die versies beschikbaar zijn. id Software werkt er ook hard aan om backwards compatibility te ondersteunen voor DOOM Eternal wanneer de nieuwe consoles lanceren

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights