Ontdek de spannende gevechten van Dragon Ball Z: Kakarot + A NEW POWER AWAKENS SET

In DRAGON BALL Z: KAKAROT + A NEW POWER AWAKENS SET kunnen spelers de strijd aangaan met hun favoriete helden uit de iconische saga. De game biedt snelle gevechten boordevol actie waarin je alle technieken en speciale aanvallen van de Dragon Ball Z-personages nodig hebt om al je vijanden te verslaan.

Energiegolven, razendsnelle zijstappen, meervoudige combo’s en transformaties midden in het gevecht vormen de kern van de gevechtservaring, terwijl je op het land en in de lucht vecht en al je tactieken gebruikt om de overwinning te behalen!

DRAGON BALL Z: KAKAROT + A NEW POWER AWAKENS SET voor Nintendo Switch bevat het volledige spel en de twee afleveringen met eindbaasgevechten “A New Power Awakens” deel 1 en 2.

Pre-orders voor het spel bevatten ook een nieuwe Sub Story getiteld “A Competitive Party with Friends”, vroege toegang tot Bonyu’s training, een kookvoorwerp dat de stats van spelers verbetert, evenals 10 D-Medals.

Mis de Deluxe en Ultimate edities niet!

Deze bieden nog meer content naast de hoofdgame, zoals een nieuwe story arc “-TRUNKS- The Warrior of Hope”, de soundtrack van de game en exclusieve in-game items om nog sterker te worden!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights