Compacte en veelzijdige FRITZ!Repeater 1200 AX met Wi-Fi 6 en Mesh Wi-Fi

Met de FRITZ!Repeater 1200 AX wordt een nieuwe repeater met de draadloze standaard Wi-Fi 6 gelanceerd, die Wi-Fi naar elke hoek van het huis brengt. Uitgerust met Wi-Fi 6, de nieuwste processor, innovatieve Mesh Wi-Fi-technologie en een compact ontwerp is De FRITZ!Repeater 1200 AX een kleine Mesh-krachtcentrale die niet veel groter is dan een stopcontact, maar een groot Wi-Fi bereik heeft.   

Met twee antennes voor de 2,4 en 5 GHz-band haalt hij snelheden tot 3000 Mbit/s. Deze hoge Wi-Fi-datasnelheden worden mogelijk gemaakt door de Wi-Fi 6-ondersteuning, evenals een verbeterde verdeling van de beschikbare bandbreedte. Dit betekent dat zelfs oudere smartphones en notebooks profiteren van de prestaties van de Wi-Fi 6 Repeater.

De nieuwe FRITZ!Repeater 1200 AX maakt met één druk op de knop verbinding met de FRITZ!Box en zorgt voor een stabiel en naadloos Wi-Fi-netwerk. Gebruikers kunnen hun thuisnetwerk snel en eenvoudig uitbreiden zonder dat ze in de instellingen moeten duiken. Dankzij de nieuwste AVM Mesh Wi-Fi-technologie connecteren mobiele apparaten altijd met het FRITZ!-product dat de beste verbinding biedt op de desbetreffende locatie in huis.

De gratis FRITZ!App WLAN helpt gebruikers om de beste locatie voor de FRITZ!Repeater te vinden. De FRITZ!Repeater is ook uitgerust met een gigabit LAN-poort voor aansluiting via de kabel of voor aansluiting van netwerkcompatibele apparaten zoals computers, smart-tv’s of gameconsoles. De FRITZ!Repeater 1200 AX kan worden gebruikt met elke FRITZ!Box en andere routers in het digitale huis, biedt internettoegang, en maakt streamen, thuiswerken en nog veel meer mogelijk in elke kamer. Tegelijkertijd blijft de Repeater energiezuinig, zowel tijdens gebruik als in de stand-by modus.

De FRITZ!Repeater 1200 AX is vanaf nu beschikbaar voor een adviesprijs van €89.

Highlights van de FRITZ!Repeater 1200 AX:

  • Mesh Wi-Fi Repeater voor 2,4 en 5 GHz met maximaal 3000 Mbit/s (elk 2 x 2 Wi-Fi 6)
  • Gigabit LAN-poort voor aansluiting via kabel of aansluiting van netwerkcompatibele apparaten
  • Vergroot snel en eenvoudig het bereik van elk Wi-Fi-netwerk
  • WPA3-versleuteling
  • Ondersteunt Mesh Wi-Fi voor een naadloos en stabiel thuisnetwerk
  • Neemt alle instellingen van FRITZ!Box over en eventuele latere wijzigingen van de instellingen (met Mesh Wi-Fi)
  • Behoudt de naam en het wachtwoord van het bestaande draadloze netwerk (op elke draadloze router via WPS)
  • Kan met elke draadloze router worden gebruikt
  • Compact plug-in ontwerp, kleiner dan een standaard stekkerdoos (H x B x D 80 x 80 x 38 mm, 101 g)

Energiebesparend in werking en stand-by

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights