Xiaomi kondigt wereldwijd de Xiaomi 13T Series aan

Xiaomi kondigt vandaag zijn nieuwste Xiaomi 13T Series smartphones aan. Ontworpen en ontwikkeld voor iedereen die zijn visuele kunsten de vrije loop wil laten gaan. De Xiaomi 13T Series heeft geïntegreerde optische lenzen van Leica waardoor je authentieke Leica-beelden krijgt.

Uitgerust met een geavanceerde architectuur voor optimale prestaties, een lange levensduur van de batterij en een kristalhelder scherm, zorgt de Xiaomi 13T Series voor uitstekende smartphone-ervaringen, of je nu foto’s maakt, video’s bekijkt of het gaat om dagelijks gebruik

De nieuwe generatie smartphonegebruikers heeft een passie voor creativiteit, de Xiaomi 13T Series speelt hierop in door fotografie van professioneel kaliber te integreren. Zowel de Xiaomi 13T Pro als de Xiaomi 13T bieden een drievoudige camera-opstelling met Summicron-lenzen die in samenwerking met Leica zijn ontworpen. Er is een 50 MP groothoekcamera met een equivalente brandpuntsafstand van 24 mm en een 7P asferische lens die is ontworpen om meer licht op te vangen en opnamen met een hoog dynamisch bereik te ondersteunen. Daarnaast is er een 50 MP-telelens met een equivalente brandpuntsafstand van 50 mm en een 12 MP ultragroothoekcamera met een equivalente brandpuntsafstand van 15 mm. Zowel de Xiaomi 13T Pro- als de Xiaomi 13T-camera’s worden aangedreven door 100% DCI-P3 en hebben een breder kleurbereik, waardoor elk magisch moment met klassieke Leica-kwaliteit kan worden vastgelegd.

De Xiaomi 13T Series biedt twee originele Leica-fotografische stijlen: Leica Authentic Look en Leica Vibrant Look, die zeer opvallende beeldmogelijkheden bieden met natuurlijke kleurreproductie, sterk contrast en schaduwdefinitie, samen met de klassieke Leica-beeldesthetiek. Daarnaast onthullen zes Leica-filters legendarische hommages aan Leica-beelden, waaronder de nieuwste Leica Sepia en Leica Blue, overgenomen van de LeicaM-Typ240 Film Mode. Als aanvulling op de creatieve mogelijkheden van een gebruiker bieden Xiaomi 13T Pro en Xiaomi 13T vier nieuwe Leica-watermerken, die een grotere keuze bieden voor fotocomposities en frameformaten.

 

De Xiaomi 13T Series beschikt ook over de aangepaste fotografische stijlenfunctie in de Pro-modus die voor het eerst verscheen op de Xiaomi 13 Ultra. Met deze functie kunnen gebruikers toon, tonaliteit en textuur vooraf aanpassen, waardoor meer details en kleuren behouden blijven voor nabewerking. Voorkeursinstellingen kunnen ook worden opgeslagen voor specifieke persoonlijke fotografische stijlen.

Met de Xiaomi ProFocus-technologie stelt de Xiaomi 13T Series fotografen in staat om onmisbare gebeurtenissen vast te leggen met ongelooflijke details. Van verbluffende close-up foto’s van snel bewegende onderwerpen zoals honden en vogels tot fascinerende beelden van mensen en plaatsen.

Met Xiaomi 13T Pro kun je jouw videografiedromen werkelijkheid maken. De 10-bits LOG 4:2:0 H.265 video-opnamen bieden je nooit eerder vertoonde controle over kleur en details. De vooraf geïnstalleerde Rec.709 LUT voegt een vleugje professionele magie toe aan je video’s, waardoor ze een ongeëvenaarde kleurnauwkeurigheid en visuele diepte krijgen.

 

De Xiaomi 13T Pro is ook ontworpen om je de vrijheid te bieden jouw visitekaartje achter te laten met elke video. Importeer je favoriete LUT-stijl naar het apparaat en geef elke video je kenmerkende flair. Daarnaast biedt de Xiaomi 13 Pro 8K-video-opname mogelijkheden om ervoor te zorgen dat elke scène, elke nuance en elk detail op bioscoopkwaliteit te vereeuwigen. De 50 MP groothoekcamera ondersteunt zowel OIS als EIS, waardoor alle video’s zelfs midden in de beweging rotsvast blijven.

 

De camera van de Xiaomi 13T ondersteunt 4K video-opname bij alle brandpuntsafstanden, gepaard met snelle en efficiënte bewerking. Wanneer je de Pro-modus van de video-editorfunctie in de Xiaomi Gallery app activeert, kunnen ondertitels en extra soundtracks eenvoudig als afzonderlijke tracks worden bewerkt, ideaal voor het maken van korte video’s voor social media of een persoonlijke vlog.

 

Duik in een adembenemende audiovisuele ervaring

Xiaomi 13T Pro wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 9200+ chipset met een snelle Octa-core CPU, die snelheden tot 3,35 GHz levert. Het toestel heeft ook een ingebouwde Arm Immortalis-G715 GPU die de beeldverwerking verbetert, zodat gamen soepeler verloopt en je je geen zorgen hoeft te maken over de batterijduur. De Xiaomi 13T is uitgerust met een MediaTek Dimensity 8200-Ultra, gebouwd voor energie-efficiëntie met behulp van het nieuwste TSMC 4nm-proces dat zowel CPU- als GPU-prestaties verbetert. De warmteafvoer op de Xiaomi 13T Series is verbeterd dankzij een 5000 mm (2) VC roestvrijstalen weekplaat, waardoor de telefoons koel blijven.

 

MediaTek Dimensity 9200+ in de Xiaomi 13T Pro zorgt voor vlaggenschipprestaties en uitstekende energie-efficiëntie, en de MediaTek Dimensity 8200-Ultra in de Xiaomi 13T verbetert de premium smartphone-ervaring”, zegt JC Hsu, Corporate Vice President en General Manager van de draadloze communicatie-businessunit van MediaTek bij MediaTek. “We blijven de lat hoger leggen voor premium- en vlaggenschipapparaten door de ultieme prestaties te bieden op het gebied van gaming, imaging, AI en connectiviteit. Zo kunnen consumenten langer het maximale uit hun smartphones halen.

 

Ondanks de verbeterde batterijduur en energie-efficiëntie zijn beide apparaten uitgerust met een snellaadfunctie, waarbij Xiaomi 13T Pro 36% en Xiaomi 13T 21% oplaadt in slechts 5 minuten.2 Xiaomi 13T Pro ondersteunt Xiaomi 120W HyperCharge, waardoor het apparaat in slechts 19 minuten tot 100% kan worden opgeladen.2 Ontwikkeld met ISP (Internal Shortage Precaution), SOA (Safety Operating Area), DTPT (Dynamic Turbo Power Technology) technologieën, garandeert de Xiaomi 13T Series een veilig gebruik van de grote 5000mAh (typ) batterij.

Xiaomi 13T Pro en Xiaomi 13T presenteren de klassieke ontwerptaal van de Xiaomi 13 Series en zijn verkrijgbaar in drie kleuropties: Alpine Blue, Meadow Green en Black. Het achterpaneel van het Alpine Blue-model is voorzien van premium Xiaomi BioComfort veganistisch leer met een zachte en delicate textuur die fijn in de hand voelt. De Meadow Green- en Black-modellen hebben daarentegen een glanzend glazen achterpaneel dat een strakkere look geeft. Beide smartphones zijn robuust en dankzij hun IP68-classificatie zijn ze water- en stofbestendig.5 Zo kun je elk moment vastleggen, bekijken en er helemaal in opgaan.

Prijs en beschikbaarheid

Xiaomi 13T Pro en Xiaomi 13T zullen in België verkrijgbaar zijn in de kleur Black.

 

Xiaomi 13T Pro wordt geleverd met 2 opslagvarianten: 12GB + 512 GB vanaf EUR 899,99
en is vanaf 27 september 2023 verkrijgbaar via Orange Belgium.

 

Xiaomi 13T wordt geleverd met 2 opslagvarianten: 8GB + 256GB, vanaf EUR 649,99
en is vanaf 27 september 2023 verkrijgbaar via Orange Belgium.

Gedurende de maand oktober gelden de volgende aanbiedingen bij Orange Belgium:
Xiaomi 13T 8GB + 256GB: EUR 99 + monthly fee
Xiaomi 13T Pro 12GB + 512GB: EUR 49 + monthly fee

Klanten ontvangen een eenmalige gratis schermreparatie bij het Xiaomi Service Center tijdens de eerste zes maanden na aankoop, wanneer het toestel binnen 1 jaar na de productlancering is aangeschaft (tussen 26 september 2023 en 26 september 2024). Daarnaast biedt Xiaomi voor toestellen aangeschaft tussen 26 september 2023 en 31 juli 2024 een VIP Exclusive Service, waarbij klanten 6 maanden 100 GB Google One cloudopslag en 3 maanden toegang tot YouTube Premium ontvangen. Ook kunnen klanten een jaar na aankoop genieten van een gratis eenmalige reparatie buiten de garantie (ASP-gerelateerd) en een speciale hotline service

Tot slot zal Xiaomi het updatebeleid voor de Xiaomi 13T Series aanzienlijk verbeteren tegenover eerdere modellen. Xiaomi 13T en Xiaomi 13T Pro kunnen genieten van vier generaties Android OS-upgrades en vijf jaar aan beveiligingspatches

 

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights