Acer geeft de Cloud Werkplek een boost met twee nieuwe Chromebook Plus Enterprise-laptops

Acer introduceert vandaag twee nieuwe Acer Chromebook Plus Enterprise-laptops met geavanceerde technologie en Google AI-mogelijkheden.

Daarmee kunnen bedrijven hun werknemers uitrusten met de nieuwste technologieën voor efficiënt en veilig werken in de cloud.
De twee nieuwe Chromebook Plus Enterprise-modellen – de Acer Chromebook Plus Enterprise 515 en de Acer Chromebook Plus Enterprise Spin 514 – worden geleverd met de zakelijke functionaliteit van ChromeOS.

Dat betekent dat ze zijn voorzien van de beste beveiliging, eenvoudige beheerfunctionaliteit, flexibele toegangsopties en uitgebreide ondersteuning, in combinatie met een verdubbeling van snelheid, geheugen 2 en opslag[1].

De Acer Chromebook Plus Spin 514 (CP514-4HN) is ook verkrijgbaar voor particuliere consumenten.
“Met de nieuwe Acer Chromebook Plus Enterprise-modellen kunnen bedrijven de efficiëntie en samenwerking van hun medewerkers drastisch verbeteren dankzij de
mogelijkheden die Google AI in ChromeOS te bieden heeft”, aldus James Lin, General Manager Notebooks bij Acer.

“Tegenwoordig hebben alle soorten organisaties, van grote ondernemingen tot eenmanszaken, de retail en gezondheidszorg behoefte aan
betrouwbare apparaten met AI voor het verwerken van hun workload.

De nieuwe Acer Chromebook Plus Enterprise-laptops bieden die betrouwbaarheid en nog veel meer.”
De laptops zijn uitgerust met maximaal een Intel® CoreTM 7-processor 150U[2] en tot 16 GBLPDDR5X RAM. Daarmee leveren ze de beste prestaties, optimale multitasking en generatieve AI waarmee werknemers op uiteenlopende locaties moeiteloos verbonden blijven en efficiënt werken.

Bedrijven en organisaties kunnen vertrouwen op ChromeOS voor het veilig en vlot uitvoeren van alle zakelijke en persoonlijke apps, ook als die al
wat ouder zijn.

Daarnaast bieden de Chromebooks van Acer een accuduur tot wel 10 uur[2,3] en een snelle oplaadtijd[2].

Videovergaderingen met vele apps en Google AI Degenen die hun Acer Chromebook Plus Enterprise gebruiken voor videovergaderingen
kunnen kiezen uit Zoom, Slack, Google Meet en Microsoft Teams, in de wetenschap datze altijd goed ogen en klinken dankzij de webcams met Acer Temporal Noise Reduction (TNR) voor ruisonderdrukking.

En met behulp van de Google AI-tools in ChromeOS worden de helderheid en belichting automatisch geoptimaliseerd, achtergrondgeluiden
onderdrukt en achtergronden onscherp gemaakt.

De twee luidsprekers en DTS®-audio maken de videovergadering compleet met hoogwaardig geluid zonder vervorming.
Grote praktische beeldschermen met een duurzaam ontwerp

De nieuwe Acer Chromebook Plus Enterprise 515 (CBE595-2/T) heeft een groot 15,6-inch full-HD beeldscherm (1920 x 1080) met IPS-technologie waarop alle details in spreadsheets, grafieken en foto’s haarscherp worden weergegeven.

Dankzij het grote scherm is er meer dan genoeg ruimte voor een numeriek toetsenblok, zodat 3 medewerkers in de detailhandel, de financiële sector, de dienstverlening en in de wetenschap efficiënt gegevens kunnen invoeren.

Met zijn 1,5 kg is de Acer Chromebook Plus Enterprise Spin 514 (CPE594-1N) optimaal draagbaar. Het 14-inch WUXGA-beeldscherm (1920 x 1200) kan op vier verschillende manieren worden gebruikt dankzij het 2-in-1 convertible ontwerp.

Met het 360-graden scharnier kan de Acer Chromebook Plus Spin 514 worden geconverteerd van een
traditionele laptop naar een tablet met een gemakkelijke touchscreen en een USI Active Stylus[2,4] die ideaal is voor gebruik met het speciale Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass. Beide nieuwe Acer Chromebook Plus Enterprise-modellen hebben een zeer duurzame behuizing die voldoet aan militaire normen en dus schokbestendig is.

Hun professionele uitstraling maakt ze uitermate geschikt voor gebruik bij klanten, in winkels, tijdens vergaderingen en onderweg.

De optionele toetsenbordverlichting zorgt ervoor dat productiviteit niet hoeft te lijden onder slechte lichtomstandigheden.

Interne en externe werknemers blijven verbonden met de snelle en betrouwbare Wi-Fi 6E en kunnen apparaten aansluiten en opladen via een verscheidenheid aan poorten, zoals HDMI en UBS-C.

De nieuwe Acer Chromebook Plus past binnen de Earthion-missie van het bedrijf, met diverse EPEAT-registraties[5] en milieuvriendelijke eigenschappen zoals het
OceanGlassTM-touchpad, dat is gemaakt van gerecycled plastic dat anders in de oceaan
zou belanden.

De laptop bevat gerecyclede materialen, wordt verpakt in een duurzame verpakking en heeft een energiezuinig ontwerp dat voldoet aan de vereisten voor de
Energy Star-certificering.
Acer Chromebook Plus Enterprise: klaar om aan het werk te gaan De Acer Chromebook Plus Enterprise-modellen worden geleverd met alle zakelijke
mogelijkheden van ChromeOS ontgrendeld. Dit stelt IT-afdelingen en het personeel dat zij ondersteunen in staat om snel aan de slag te gaan dankzij zero-touch enrollment, en om productief te blijven met eenvoudig te beheren apparaatbeleid voor een vereenvoudigde gebruikerservaring.

ChromeOS beschermt mensen tegen 4 gegevensdiefstal en bedrijven tegen kostbare aanvallen met functies zoals beheer in de
cloud, geavanceerde beveiliging en fijnmazige controlemaatregelen.

Het beheer van updates, statistiekenrapporten en technische problemen is nog eenvoudiger geworden
met 24/7 ondersteuning van Google en hulp bij het oplossen van problemen in ChromeOS.
Chrome Education Upgrade voor apparaatbeheer in het onderwijs

De nieuwe Acer Chromebook Plus-modellen zijn ook verkrijgbaar met Chrome Education Upgrade voor eenvoudig apparaatbeheer op scholen.

Chrome Education Upgrade helpt beheerders veel apparaten tegelijk te beheren, met diverse beleidsregels voor het beheer van alle functionaliteit van de Chromebook Plus.

kunnen tevens gebruikmaken van de functionele eigenschappen van Chrome Education Upgrade zoals zero-touch enrollment en 24/7 Google-ondersteuning.

Prijzen en beschikbaarheid

  • De Acer Chromebook Plus Enterprise 515 (CBE595-2/T) vanaf augustus in de Benelux
    verkrijgbaar met een prijs vanaf EUR 549,99.
  • De Acer Chromebook Plus Enterprise Spin 514 (CPE594-1N) is vanaf augustus in de
    Benelux verkrijgbaar met een prijs vanaf EUR 749,99.
  • De Acer Chromebook Plus Spin 514 (CP514-4HN) is vanaf augustus in de Benelux
    verkrijgbaar met een prijs vanaf EUR 549,99, consumentenadviesprijs incl. btw.

Reageer hier en keep it light!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights