Acer lanceert de Wave 7 Mesh Router

Acer introduceert vandaag een uitbreiding van zijn portfolio van  draadloze routers met twee nieuwe opties voor gamers, consumenten, gezinnen en  thuiswerkers. De Acer Wave 7 maakt gebruik van de nieuwste Wi-Fi 7-technologie om  betrouwbare breedbanddekking te bieden voor grotere woningen met veel apparaten.

De  Predator Connect W6x gebruikt Wi-Fi 6 om snelheid en prestaties te prioriteren voor een vlotte  online gamingervaring.

De W6x biedt dual-band connectiviteit via de 2,4 GHz en 5 GHz frequenties en levert daarmee  krachtige en consistente Wi-Fi-signalen in het hele huis.

De Wave 7 voegt daar nog de  ondersteuning voor de 6 GHz van Wi-Fi 7 aan toe.

Beide apparaten zijn voorzien van hybride  QoS-software (Quality of Service) en de Intel® Killer™ Prioritization Engine, die samen kritiek  netwerkverkeer identificeren en prioriteren voor maximale snelheid en minimale vertraging.

De  gebruiksvriendelijke interface maakt installatie en beheer heel eenvoudig, en de ingebouwde

beveiliging van Trend Micro Home Network Security beschermt netwerkapparatuur en verbonden  apparaten tegen alle mogelijke bedreigingen.

“We zijn blij om ons aanbod van draadloze routers uit te breiden met nieuwe opties voor een  breed scala van gamers, gezinnen en thuiswerkers”, aldus Wayne Ma, General Manager  Connectivity bij Acer. “Deze routers gebruiken de nieuwste Wi-Fi-technologieën om naadloze  connectiviteit te leveren en zijn voorzien van vele praktische functies op het gebied van  gebruiksvriendelijkheid. Bovendien hebben privacy en netwerkbeveiliging de allerhoogste  prioriteit.”

Acer Wave 7: voor het verbonden huis van de toekomst 

De slanke Acer Wave 7 profiteert van de geavanceerde mogelijkheden van Wi-Fi 7 om zeer hoge  snelheden tot 6400 Mbps te leveren, met ongeëvenaarde betrouwbaarheid en minimale latentie.

Gebruikers kunnen voor optimale prestaties kiezen uit twee configuraties: een combinatie van  2,4 GHz en 5GHz of een combinatie van 2,4 GHz en 6 GHz.

De Wave 7 biedt ondersteuning voor 320-MHz kanalen en MLO-technologie (Multi-Link  Operation), waarmee apparaten gelijktijdig gegevens kunnen verzenden en ontvangen via  verschillende frequenties.

Dat resulteert in een veel hogere doorvoersnelheid, minimale latentie  en weinig interferentie.

Met het innovatieve mesh-systeem kan de dekking eenvoudig worden  uitgebreid met extra toegangspunten, voor een naadloze en complete Wi-Fi-dekking in de hele  woning of grote ruimte.

De Wave 7 heeft drie Gigabit Ethernet-poorten met switchbare  WAN/LAN-capaciteit voor een flexibele netwerkconfiguratie.

De geïntegreerde WPA-beveiliging  (Wi-Fi Protected Access) biedt gebruikers de nodige gemoedsrust.

De Wave 7 is verkrijgbaar in  single-, double- en triple-pack-opties voor extra flexibiliteit en dekking bij het opzetten van  netwerksystemen.

Predator Connect W6x: snel gamen zonder onderbrekingen 

De Predator Connect W6x is helemaal ontworpen voor gamers en biedt snelheden tot 6000 Mbps  met Wi-Fi 6.

De router bevat een krachtige quad-core processor, 1 GB DDR4 RAM en 256 MB ROM  en zorgt voor vlotte en ononderbroken gameplay dankzij vrijwel nul pakketverlies.

Aan het LED lampje op de behuizing kan de status van de netwerkverbinding snel en gemakkelijk worden  afgelezen.

Met de Predator Connect-app, die vanaf juli beschikbaar is voor smartphones en tablets, kunnen  gamers ook van afstand hun netwerk beheren.

De nieuwe Predator Connect W6x biedt een ruime  selectie aan poorten, waaronder vier Gigabit Ethernet-poorten voor netwerkverbindingen en één  2.5 Gigabit Ethernet-poort voor een WAN-aansluiting.

Prijzen en beschikbaarheid 

De Acer Wave 7 zal vanaf augustus verkrijgbaar zijn in de Benelux voor een prijs vanaf EUR 99,  consumentenadviesprijs inclusief btw.

De Predator Connect W6x zal vanaf augustus verkrijgbaar zijn in de Benelux voor een prijs vanaf  EUR 99, consumentenadviesprijs inclusief btw.

Reageer hier en keep it light!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights