Activision brengt Marvel: Ultimate Alliance en Marvel: Ultimate Alliance 2 opnieuw uit

In samenwerking met Marvel Entertainment maakt Activision Publishing deze week de superhelden roleplaying klassiekers Marvel: Ultimate Alliance en Marvel: Ultimate Alliance 2 voor het eerst digitaal beschikbaar voor de PlayStation4 en Xbox One.

Daarnaast komt de actiegame ook weer uit voor Windows PC via Steam.

De twee titels zijn vanaf vandaag in Europa zowel los als samen in de Marvel: Ultimate Alliance Bundle verkrijgbaar in de PlayStationStore en via Steam.

Vanaf 28 juli zijn de titels ook beschikbaar in de  Xbox Games Store.

Met een cast van 22 speelbare characters stellen spelers in de eerste Marvel: Ultimate Alliance hun eigen team van Marvel-helden samen.

Marvel-Ultimate-Alliance_Screen-1-1095x616

Of je gaat aan de slag met al bestaande superteams, zoals de Avengers, X-Men, Fantastic Four en nog vele anderen. Zo beleef je een verhaal met maarliefst 140 legendarische helden, waaronder Captain America, Spider-Man, Thor, Loki, Wolverine, Doctor Doom en Ultron.

ImageProxy (1)Al die machtige teams zijn te customizen en te upgraden om ermee los te gaan in de single-player, maar net zo goed zet je al je helden met maximaal spelers in via de cooperative en competitive online mode of de local multiplayer.

In Marvel: Ultimate Alliance 2 draait het om de Marvel Comics’ Civil War verhaallijn.

 

Als speler kies je of je voor óf tegen de bekende Superhuman Registration Act bent en vervolgens zijn de missies, challenges en gevaren die je tegenkomt afhankelijk van die keuze.

Marvel-Ultimate-Alliance_Screen-2-1095x616Net als in de voorganger stel je in Marvel: Ultimate Alliance 2 je eigen Marvel Universe dream team samen uit meer dan 24 playable characters.

Die hebben allemaal hun eigen specifieke krachten en door die slim te combineren haal je het beste uit je team.

Je speelt solo in de single-player, of je trekt met maximaal vier vrienden ten strijde in de online en local co-op.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights