Warning: The magic method Predic_Widget::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/themes/inx-game/vendors/predic-widget/predic-widget.php on line 192 Agent 47 komt tot leven - Playr00m® Gaming ~Hardware ~Movies ~Technology

Agent 47 komt tot leven

Agent 47 is terug in HITMAN en dit wou Square Enix zeker duidelijk maken aan de hand van een paar knappe marketingstunten.

 

Eerder konden mensen in Londen eens de geschrokken de ogen opentrekken toen er bloedplassen in de damestoiletten van de The PC Gamer Weekend werden gevonden.

hitman_blood_trails_02-625x350Gelukkig waren het promotiestickers ter ere van de release van HITMAN, maar laat ons eerlijk zijn dat het toch zeker een geslaagde stunt was.

Io-Interactive en Realm Pictures ging deze week nog een stapje verder en creëerden een unieke eenmalige ervaring door een set in elkaar te steken dat fungeerde als real life gameplay waaraan bekende Youtubers mochten deelnemen.

Om zo dicht mogelijk bij de fantasie te komen zette de crew een op maat gemaakte controlekamer in elkaar, compleet met beelden van bewakingscamera’s, een koffer met de briefing van de missie en een telefoon die tijdens de missie vaak van pas zou komen.

Deelnemers hadden toegang tot een computer die kon worden gebruikt voor het hacken van sleutelelementen in de echte wereld die door Realm Pictures was gebouwd, en tot een directe lijn met Agent 47 persoonlijk.

Om de ervaring compleet te maken schakelde Io-Interactive de hulp in van Agent 47-stemacteur David Bateson.

Een landhuis in het Devon, Engeland fungeerde als setting voor het avontuur waarbij Realm Pictures voorzag in meerdere ingangen tot het huis en vele manieren voor de deelnemers om hun doelwit uit te schakelen, zoals een draagbaar kanon, mogelijkheden voor vergiftiging en zelfs de kans om het doelwit te vermorzelen onder een vallend standbeeld.

De Intro-pack van HITMAN werd op 11 maart uitgebracht voor PS4, XONE en PC.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights