Alien Isolation DLC-pack 2: “Trauma” is uit!!

Onlangs kwam het nieuws van Sega dat het tweede deel van de Alien Isolation DLC uit is.
“Trauma” brengt 3 nieuwe survival maps waarbij je in de huid kruipt van Dokter Lindgard die in zichzelf ook een strijd voert tegen een crisis door zich verantwoordelijk te voelen om het wezen aan boord van het ruimtestation te brengen.

Ze houdt zichzelf verantwoordelijk voor de dood van de mensen binnen het station, en de vernieling die het wezen aan het station toebracht.

Uit angst dat haar onderzoek in verkeerde handen zou vallen, begint Dokter Lindgard aan haar eigen missie om al haar onderzoek op te sporen en te vernietigen, alsook alle mensen die ze onderweg tegen komt te helpen.

Spelers zullen zich een weg zoeken door de 3 nieuwe maps genaamd:

  • Reoperation
  • Crawl space
  • Overrun

Met minimale hulpmiddelen en afleidingsmiddelen zullen spelers zich zo snel en vlot mogelijk een baan moeten zoeken, door alle “working joe’s” en door de willekeurige bezoekjes van de Alien aan de speler.

Zo zullen spelers proberen nummer 1 te staan op de leaderboards en strijden voor de beste tijden.

alien dlc2

“Trauma” is het tweede survivor DLC pack voor Alien Isolation en is bechikbaar op alle platformen voor €6,99. Elk DLC pack geeft de spelers een nieuwe character om te besturen en survival maps waarop spelers zich bewijzen aan de hand van de leaderboards.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights