An evening brunch met Mr. Panda & zijn Panda Bar

Het moet niet allemaal games en media zijn in de Geek wereld, soms is een leuke snack met asian feeling waar de geboorte van Geek, sentai, manga en zoveel meer ligt ook genoeg.

Dat je daarvoor gans de weg naar Oosterse gedeelte van de wereld dien te reizen is 1 oplossing,

De andere is natuurlijk vlakbij aan de kust van oostende, vlakbij in Knokke Heist.

Konichiwa, watachi nomae Mr Panda-san” en hij geeft je alvast Kawai food en locatie terwijl je Dokitoki (wacht/wachten) op je food.

Mr.PandaBar Art & Food, een match in heaven met een unieke setting waar je als regulair of Geek volledig Zen geniet van een zalige Brunch en om de 2 maanden van de beste, nieuwe Art die je voor een prijsje (4700 euro iemand ?) kan aankopen om boven je Switch, Playstation , Xbox of Gaming PC te hangen.

Raphaël Vanderhaegen A.K.A. Xpose

Kunstenliefhebbers kunnen genieten van de beste Art van onder meer kunstliefhebber, entrepreneur en skatefenomeen Jeremy Kesler, Raphaël Vanderhaegen (alias Xpose Artist) en Nicolas Van Damme (artiestennaam: Vlad Van Damme).

Verwacht je niet aan typische Rembrandt of Picasso’s , maar echt hedendaagse modern Art.

Tijdens een meeting mochten we alvast even kennis maken met Xpose die in het echte leven bekend staan als Raphaël Vanderhaegen en Vlad Van Damme.

De Street art, popart en graffiti van Vanderhaegen weerspiegel zijn  persoonlijkheid en maakt gebruik van bekende popart referenties uit de huidige tijd.

Xpose artist houdt ervan om de limieten te verleggen en om zijn levensmotto in zijn kunst naar voren te brengen: word niet volwassen!

Vlad Van Damme

Vlad Van Damme zijn art siert natuurlijk onder zijn eigen naam en niet een Street of Artist naam.

Mensen mogen hem Vlad noemen,Nicolas of gewoon Nic.

Hij maakte zijn debuut in de straten van Oregon en groeide snel door in Los Angeles.

’s Mans markantste wapenfeit tot nu toe was echter een expositie in het luxueuze Meridian Hotel te Hong Kong, waar zijn door popart geïnspireerde schilderijen en beeldhouwwerken, die ook een toetsje van de typisch cartoonstijl van de jaren dertig met zich meedragen, enorm gesmaakt werden.

Nicolas neemt zijn samenwerking met Mr.PandaBar serieus en heeft zelfs een kunstwerk ontwikkeld rond Mr.P. Fitzgerald zelf.

 

Natuurlijk is de ArtBar meer dan kunst, Mr.PandaBar is ook Brunch en pure food sensatie.

De allerbeste hapjes komen aan bod die Mr. P. Fitzgerald als levensgenieter wist te ontdekken gedurende zijn wereldreizen, dit samen met de beste drankjes en bereidingen die hij leerde kennen.

Elke 2de zondag van de maand mag je een uitgebreide Mr.PandaBrunch verwachten die uniek gepresenteerd word aan het publiek met een aangename drank en food selectie.

Live the live met een glas bubbels, met daarna verse pastries; brood, salades, tal van lekkernijen en  de eigen Sushi van Mr.Panda, met als afsluiter een praline van de meester chocolatier Olivier Van Nueten.

Wie meer wil kan als ware Offline, Geek ervaring ook genieten van  een uitgebreide Food kaart van gerookte zalm, toast kannibaal tot zelfs garnaalkroketten en een zalige vissoep met rouille.

Links naar Rechts : Olivier Van Nueten. samen met Vlad Vandamme en Mr.Panda

De Mr. PandaBar die tal van Mr.Pandafest en meer organiseren, wisten alvast uit te groeien tot een cult waarde en faam met naam.

Mr.PandaBar

Alfred Verweeplein 22

8300 Knokke-Heist

www.mr-pandabar.com

Instagram: @mrpandaworld

Facebook: www.facebook.com/MrPandaWorld

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights