Ancestors: The Humankind Odyssey is vanaf nu verkrijgbaar op Steam

Private Division en Panache Digital Games hebben vandaag Ancestors: The Humankind Odyssey op Steam uitgebracht na de geslaagde release in 2019 op PlayStation 4, Xbox One en de Epic Game Store.

Deze unieke third-person open wereld survivalgame is het debuut van Panache Digital Games, de onafhankelijke ontwikkelstudio die in 2014 mede opgericht werd door Patrice Désilets.

Sinds de originele release heeft de game meerdere onderscheidingen en nominaties voor prijzen ontvangen, waaronder “Best Foreign Independent Game” van Pégases, de “Pixel d’Or for Originality and Innovation” van JeuxVideo.com plus de “Innovation in Games” van Ludicious Awards. In juni 2020 kreeg Ancestors een “NUMIX Award” in de “Large Scale Game Category” toegekend door de Quebec Digital Industry.

In Ancestors: The Humankind Odyssey beginnen spelers aan de meest wonderbaarlijke reis die de mensheid ooit heeft gekend: de menselijke evolutie.

Ze maken de beginfase van het leven van miljoenen jaren geleden mee, terwijl ze tegen een hardvochtige en wrede wereld vechten om hun nageslacht veilig te stellen. Het gamemechanisme concentreert zich op drie hoofdprincipes: verkennen, uitbreiden en evolueren.

In het Neogene Afrika loert overal gevaar en spelers moeten voorzichtig hun omgeving verkennen en langzaam het gebied van hun clan uitbreiden.

Daarbij moeten keuzes gemaakt worden over hoe de clan zich van de ene generatie na de andere ontwikkelt.

Ancestors: The Humankind Odyssey is nu verkrijgbaar op Steam voor een speciale launch-prijs van € 19,99.

De release op Steam wordt vergezeld door de release van de officiële gamesoundtrack met een unieke sound geïnspireerd door Afrikaanse muziek.

De versie op Steam bevat diverse verbeteringen en toevoegingen die sinds de originele releasedatum zijn toegevoegd, waaronder:

  • Vernieuwde tutorials en bijkomende objectives om je tijdens je reis te begeleiden;
  • Ondersteunende controllervibratie;
  • Nieuwe visuele feedback op op tijd gebaseerde gameplay zoals gevechten en diverse andere acties;
  • Nieuwe RPG-elementen die een paar dagelijkse taken van de clan automatiseren, met name paren en vrienden worden;
  • Extra personage animaties;
  • Opgeloste problemen en meer!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights