Anno 1800 komt naar next-gen consoles op 16 maart

Voor de eerste keer in 25 jaar komt een Anno-game naar consoles. Anno 1800, de snelstverkopende game uit de Anno-reeks met meer dan 2.5 miljoen spelers, is vanaf 16 maart verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Anno 1800 is een strategiegame waarin spelers de mogelijkheid krijgen om hun leiderschapsvaardigheden te tonen: bouw gigantische metropolen, zet efficiënte en winstgevende logistieke netwerken op, koloniseer een exotisch nieuw continent, charter expedities naar de vier hoeken van de wereld en domineer je tegenstanders diplomatiek, commercieel of militair.

De Anno 1800 Console Edition is ontwikkeld door Ubisoft Mainz, dezelfde studio achter de originele PC-versie van de game. De Console Edition biedt spelers de complete Anno-ervaring met een volledig vernieuwde gebruiksinterface en besturing, aangedreven door de volgende generatie consoles.

“Anno 1800 is een groot succesverhaal voor de studio en het 25 jaar oude merk Anno. De populariteit en het succes van de game op pc gaven ons de kans om een consoleversie van de game te ontwikkelen, dankzij de kracht van de volgende generatie consoles. Onze meest succesvolle Anno-game naar consoles brengen is voor ons een echte kans om nieuwe spelers onze bekroonde game voor het eerst te laten ontdekken en zich bij onze geweldige community aan te sluiten”,

aldus Stéphane Jankowski, Executive Producer.

Spelers kunnen vanaf nu de Anno 1800 Console Edition pre-orderen in twee versies, namelijk de Standard- en Deluxe-versie. De Standard-versie bevat de basisgame en de grootste game-updates.

De Deluxe-versie daarentegen bevat de basisgame, de grootste game-updates en drie cosmeticapakketten: de Pedestrian Zone, het Amusement Pack en Vibrant Cities.

Spelers die de game pre-orderen of aanschaffen voor 16 april, krijgen de imperial en console founder packs, inclusief extra cosmetische bonussen, een digitaal artbook en de soundtrack.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights