Apartment 1303 vanaf 2 januari op DVD en Blu-ray

Don’t check in! Iedere rechtgeaarde horrorfan kan het onroerend goed opsommen dat je moet mijden (Room 207, Bates Motel, The Last House on the Left).

Apartment 1303 kan moeiteloos aan die lijst worden toegevoegd.

De op de dertiende etage  gelegen flat blijkt namelijk meer bewoners te hebben dan op de huurlijst staan…

Apartment 1303 is een remake van de gelijknamige  J-horror hit van de Japanse cineast Ataru Oikawa (de succesvolle Tomie-franchise).

Regisseur Michael Taverna (Managua, Resilient 3D) gaf zijn geheel eigen, Amerikaanse draai aan dit bovennatuurlijke verhaal, met als resultaat een super chiller in 3D.

Omdat ze niet langer tegen het geruzie met  haar dronken moeder (Rebecca De Mornay) kan, betrekt Janet (Julianne Michelle) het appartement uit de titel.

Ze is er blij mee, of toch niet?

Apartment 1303 vanaf 2 januari op DVD en Blu-rayDe elektriciteit hapert, de conciërge is een engerd en ook de waarschuwing van haar buurmeisje dat de vorige bewoonster uit het raam is gesprongen, belooft niet veel goeds.

Al gauw dienen spookachtige verschijningen zich aan… Zus Lara (Mischa Barton) begint zich zorgen te maken. 

Apartment 1303 is een met veel vaart gemaakte horrorfilm die de nodige extra´s biedt.

De 3D FX (van het team van 300 en Harry Potter) zien er spectaculair uit en er zijn een aantal Paranormal Activity-waardige schrikmomenten.

Met Mischa Barton (The O.C., St. Trinian’s) en Rebecca De Mornay (legendarisch in horror flicks als The Hand That Rocks the Cradle en Mother´s Day) heeft de film een paar sterke namen in huis.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights